Hvordan man opbygger udendørs springvand

November 3

Et udendørs springvand er en dejlig afledningsmanøvre på en lang, dovne sommereftermiddag--- og det tager kun en eftermiddag for at bygge en. Det koster ikke meget for at skabe den perfekte rock bunke med en skjult fjeder i enhver praktisk hjørne af en have eller terrasse. Springvandet blander ret i med stenene og landskabspleje på webstedet og kan integreres yderligere i miljøet ved en lille Lund af plantet eller containertransport bambus, en lav sten bænk eller nogle forvitret asfaltudlæggere fører til springvandet.

Instruktioner

•Saml alle udstyr og forsyninger og mark området hvor springvandet vil gå. Grave et hul, der er to eller tre inches dybere og lidt større end vandbassinet. Læg en plan lag af grus i bunden af hullet og placere bassinet, kontrol for at se, at det er niveau og ikke wobble. Udfyld sider omkring bassinet med nogle af snavs du fjernet fra hullet.

•Sæt dykpumpe i bassinet på en anden tomme eller deromkring af grus. Du kan indstille pumpen på en opadvendt lavvandede ler urtepotte centreret i grus for større stabilitet. Grave en lavvandet grøft fra bassinet til en udendørs stikkontakt. Køre netledningen fra pumpen via en længde af PVC-rør og stikket i ledningen. Når du er sikker på, at den når outlet, gaffatape ledningen sikkert til outlet ende af røret og begrave røret i renden.

•Tilslut røret, der fulgte med pumpe--- eller en erstatning, hvis standard omsætning røret ikke virker med dit design---til pumpen. Lå fire eller flere udskårne stykker af sammensatte pyntede på tværs af åbningen over bassinet, og over, Læg et stykke af mesh skærm at beskytte vandbassinet fra debris. (Klip et lille hul i skærmen først til vandrør til at stikke gennem.) Placer store haven sten eller klippeblokke rundt i kanten af skærmen for at holde det nede.

•Slip, en eller flere terra cotta have gryder over røret, så at de sidder på de understøttede mesh. Hvis du bruger mere end én pot, være sikker på de er en gradueret størrelse og resten sikkert oven på hinanden. Når de er placeret over røret, cement dem sammen med en vandtæt lim. Fylde bassinet med vand, drej på pumpen og teste den.

•Hvis vandet flyder frit ned blomsterkrukke eller gryder og tilbage i bassinet, slukke pumpen, stak eller cement sten omkring flower pot basere så det er helt skjult og guffe lille flod sten i blandt de større sten til at forhindre Skift. Bruge springvand som er, eller landskab det med bregner, mosser og Dam-venlige planter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com