Hvordan du udskifter aluminium sidespor med Vinyl

November 9

Erstatte aluminium sidespor med vinyl sidespor er ikke alt for svært for en home-forbedring projekt. Det kan være tidskrævende, men hvis du planlægger at fjerne hver søm, der holder aluminium sidespor på plads. Derfor vælge en dejlig dag med mildt vejr, og planlægger at starte tidligt, så du kan få som meget som muligt.

Instruktioner

•Tag aluminium sidespor. Du bør kunne simpelthen trække det meste af træbeklædningen off med dine hænder eller et koben.

•Brug din hammer til at fjerne enhver resterende negle. Dette kan være en langvarig proces, afhængigt af størrelsen af dit hjem. At have et par hjælpere kan gøre fjernelse hurtigere.

•Installer skummet, der fulgte med din vinyl sidespor, hvis du har lyst. Det giver ikke mange isolerende kvaliteter, men det kan tjene som en jævn, flad service som vedhæfte vinyl sidespor.

•Nail starter strimmel, som vil være mærket, langs bunden af bygningen. Dette vil tjene som i begyndelsen af installationen vinyl. Installer hjørnet stillinger på indersiden og ydersiden. Endelig installere Jørgensen-kanal (buet kanal, at plankerne passer ind i) langs toppen af hver dør og vindue i dit hjem.

•Installer resten af vinyl sidespor, begyndende med starteren strip og arbejde din vej. Husk, at vinyl sidespor har for vane at udvide som vejret skifter, så ikke søm træbeklædningen ned så stramt, at det vil skade dit hjem, hvis vejret får det til at udvide.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com