Hvordan man vælger gårdhave dæk farver

November 12

Patio dæk kan være udformet af en lang række materialer. Beton, marmor, travertin og træ er populære muligheder. Hver af disse materialer er tilgængelige i forskellige markeringer, korn og farver.

Instruktioner

Hvad er din dæk bruges til?

•Vurdere brugen af dine dæk. Forskellige materialer har deres egne fordele og stjerne kvaliteter. Før du vælger en farve, skal du vælge et materiale. Der er mange farvemuligheder for hvert materiale.

•Consider hvis din terrasse skal bruges med en swimmingpool. For eksempel, du kan lide udseendet af poleret flise, men dette ville risikere at forårsage glide ulykker ved swimmingpoolen.

•Decide hvis din terrasse skal bruges for underholdende gæster, have fester og grillaftener. Trafik er en faktor i hvilken materiale og farver skal du vælge for din gårdhave dæk.

•Does del af huset åbne, så terrassen dækket og huset bliver en? Farven på dækket bør arbejde godt med de materialer og farver valgt til indvendige af huset

Undersøgelse materialer og farver til rådighed

•Concrete kan malet, tekstureret eller farvet for at opnå en bred vifte af udseende.Men konkrete dæk kræver genforsegling hvert par år til at undgå farve fading.

•Wood terrasser er populære til brug som pool dæk, fordi de kan være malet eller bejdset uanset farve du vælger. Vedligeholdelse af træ dæk indebærer re maleri og re forsegling og skal holdes regelmæssigt. Cedar kan males, men dens naturlige tilstand er rig med farve og kan behandles uden farve for at forhindre vand skader og vejrlig. Behandlede pine og teak er også en populær woods for gårdhave dæk og er nogle gange tilbage til vejr til deres naturlige farve. Hvis du er interesseret i et naturligt look på din gårdhave dæk, er forsegling og behandling af træ mod elementerne uden maleri en mulighed. Dog har du altid mulighed for at vælge en farve og maling af træ.

Der tilbydes •tiles og sten i mange forskellige farver og stilarter. Marmor er glat, ren og gør for en cool-følelse dæk i stedet for træ, som kan være bedre til hyggelige grill. Marmor kan findes med forskellige farve vener og interessant paletter.

Travertin er en stone grove i tekstur og naturligvis fås i jordfarver som brun, beige og grå. Da det er en naturlig leder sten uden tilsat farve, er det et materiale, der passer med udendørs meget godt.

Vurdere gårdhave omgivelser

•Hvis du vil terrasse er en forlængelse af ydre af huset? Vælg en farve, der er den samme, eller er koordineret med, tag eller vindue trim.

•For en camoufleret gårdhave, lad den naturlige farve af materialer vises, så det blandes med nogen omkringliggende skov eller karakter.

•For en gårdhave dæk, der relaterer sig til indre af hjemmet (som det burde, fordi gårdhaven er den udendørs område af huset) vælge korn, teksturer og farver, der vedrører møbler, maling og slutter i hjemmet. For eksempel, hvis du har en gul og hvid køkken, der åbner op til vil terrassen, marmor med årer af guld og appelsiner supplere dette. En varm, bejdset træ ville være en anden mulighed.

Tips & advarsler

  • 1) det er vigtigt at vælge en materiale, før du vælger en farve til en gårdhave dæk. Når du beslutter dig på et materiale, derefter sortere gennem tilgængelige farvepaletter for at material.2) få prøver. At bringe hjem prøver af materialer og farver vil tillade dig at se, hvordan de relaterer til dit hus og hvordan de ser ud under naturligt lys.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com