Hvad andre blomster kan jeg plante med en Bourgogne Gaillardia?

November 15

Hvad andre blomster kan jeg plante med en Bourgogne Gaillardia?

Gaillardia er en årlig eller kortlivet flerårig plante kendt for strålende, daisy-lignende blomster. Rose-lilla centers blomster kontrast med de dybe-farvet, frilly kronblade. Vælg blomster til at plante med en gaillardia, der trives i samme voksende betingelser og hvis farve arbejde med Bourgogne til at danne en fantastisk skærm.

Vækstbetingelser

Gaillardia trives i varme, solrige steder og veldrænet jord. Det er en tørke-tolerante plante og våd jord der forårsager sin rødderne til at rådne. Gaillardia vokser godt i US Department af landbrug plante hårdførhed zoner 5 til 10. Blomster vises i sommeren og vokse til 2 til 3 inches tværs. Anlægget selv vokser til en højde på 2 fødder og danner en bunke omkring 12 inches lang.

Monokromatiske farveskema

Blomster i røde, lilla og Bourgogne producerer en harmonisk monokromatiske farveskema. Mandstro vokser til 2 fod høj og har små, violet-blå, kugleformede blomster med slanke, mørke-grønne blade. Højde kontrast, vokse lilla, rødbrune eller blomme iris, hvilken rækkevidde til mellem 10 og 12 inches høj. Helianthum producerer dyb-røde blomster og sent blomstrende tulipaner kommer i mange forskellige nuancer af Bourgogne og rød.

Kontrasterende farveskema

Som Bourgogne er en blå-rød farve, dens kontrast farve er gul eller orange. En stærk kontrast, plante en gorze busk, der vokser til 4 fod høj og udvikler sig lyse gule blomster. For en mere subtil kontrast, Warminster broom planter udvikler blomster af en soft-gul farve, og nogle sorter af portulaca har cremefarvede blomster. De gule blomster, og blå-grønne blade af Jacob's rod kontrast med de Bourgogne gaillardia.

Varme og kølige farveskemaer

En varm farveskema omfatter blomster i nuancer af rød, gul, pink, orange og creme. Disse fremhæve den røde karakter af Bourgogne blomster. Både nasturtiums og snapdragons har en blanding af farver i denne farveskema. En cool farveskema spiller op gaillardia's blå aspekt. Blå iris og tulipaner, lilla lavendel og lysegrøn fjer græs tilføje farve, højde og konsistens kontrast. I begge disse farveskemaer giver hvide blomster et neutralt look afbalancere de mange farver. Vokse alyssum for små dynger af lyse-hvid blomster og hvide fall-blomstrende krokus for sæson-lang farve.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com