Indstillinger til en baggård spille sæt

November 16

Indstillinger til en baggård spille sæt

Hvis du har børn, har de sandsynligvis generet dig ad gangen eller en anden til en baggård legesæt. Når overvejer denne slags tilføjelse til din værftet, kan din første bekymring være sikkerhed. En anden vigtig overvejelse er dog sandsynligvis de funktioner, legesæt bør tilbyde. En række sjove muligheder er tilgængelige, at dine børn kan nyde, men deres alder og interesser kan hjælpe med at guide dig til at vælge det rigtige tilbehør til din familie.

Gynger

De mest traditionelle elementer til en baggård legesæt er gynger. Typisk, en grundlæggende legesæt indeholder to gynger, der er placeret side om side, men du kan finde større modeller, der indeholder tre eller fire gynger. Sæderne er typisk lavet af et bøjeligt materiale, såsom plast eller lærred, så de stemmer overens med et barns krop. For yngre børn, kan du også finde spand-stil siddepladser, at tilbyde større sikkerhed. Du kan vælge alternative gynger samt, såsom en tire swing, for ekstra sjov.

Dias

En anden klassisk baggård playset funktion er et dias. Dias er som regel lavet af plast og har en glat overflade af let glidende og en stige op i ryggen til at give adgang. En traditionel dias er lige. Dog kan du vælge et bølget dias, der stadig har en retlinet bane men giver en up-and-down bevægelse for rytteren. Tube dias er lukket og kan være en behagelig tilføjelse så godt. En spiral side er en anden mulighed, som kan være åbne eller lukkede afhængigt af dine præferencer.

Aben barer

Aben barer er en fælles playset funktion, som børn normalt finde udfordrende. Featuring en vandret række barer, der er hævet over jorden, tillader abe barer børn at svinge fra bar til bar. Ikke kun gøre de egner sig til kreativ leg, men abe barer også hjælpe børn med at udvikle koordination og øverste organ styrke.

Klubhus

Børnene ofte at have et privat sted af deres egne, så tilføje et klubhus funktionen til din baggård playset kan være et stort hit. Klubhuset design spænder fra simple overdækket platforme for komplekse lukkede strukturer, som har døre og vinduer. Du kan ofte finde legesæt, at funktionen tema klubhuse, såsom en slot-stil. Et klubhus er ofte et godt kompromis, hvis dit barn ønsker et træhus, men du har bekymringer om højde og strukturel integritet.

Trapez Bar

Hvis dit barn nyder gymnastik, kan en trapez bar være en ideel løsning for din play sæt. Det har typisk en metal eller plast bar, der hænger fra en kæde og er installeret ved siden af traditionelle gynger eller i stedet for dem. Børn kan bruge værktøjslinjen til at svinge eller gøre flips og andre tricks. Et alternativ til baren er trapez ringe, som er hængt på samme måde men call for børn at forstå cirkulær håndtag.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com