Den bedste måde at rense rustfrit stål Køkkengrej

November 18

Delvis på grund af sit gode udseende er rustfrit stål et populært materiale til dræn, store apparater, redskaber og køkkentøj. Men rustfrit stål er mere end blot den kønne ansigt af køkkenet. Det modstår korrosion, rust og misfarvning, og mens det ikke er uovervindelige, det er meget slidstærkt. Kokke foretrækker rustfrit stål køkkengrej for dens selv fjernvarme og nem oprydning; Men selv denne let-pleje materiale kræver en lille indsats for at fastholde. Derfor er mange mennesker er på udkig efter den bedste måde at rense deres rustfrit stål køkkengrej.

Forebyggelse

Ved at følge et par enkle vedligeholdelse regler, kan du undgå nogle af de irriterende pletter, som du kan støde på med rustfrit stål køkkengrej. For eksempel, kan ordentlig forvarmning før du tilføje ingredienser i køkkengrej hjælpe med at forhindre pletter fra brændt eller stukket på mad. Grubetæring er et fælles problem med rustfrit stål Køkkengrej, og selvom det ikke påvirker ydeevnen af Køkkengrej, kan det være skuffende, når din dejlige nye rustfrit køkkengrej vises skæmmet. Forhindre grubetæring ved at bringe vand eller andre væsker, madlavning i kog før du tilføjer salt. Tørre rustfrit stål køkkengrej med en blød klud i stedet for at lade det lufttørre fjerne vand pletblødning. Som du kan se, vil en meget lille indsats gå langt i at holde din rustfrit stål køkkengrej ser helt nye.

Rengøring

Antallet én ting at huske når rengøring rustfrit stål køkkengrej er at undgå hårdt slibende rensemidler såsom ståluld, blegemiddel, ovn rengøringsmidler og nogle fjernelse af pletter pulvere. Hvis du har brug for mere end varmt sæbevand og en karklud til rengøring, lave en pasta med vand og en mild udrensning pulver, der ikke indeholder klor blegemiddel som ingrediens. Når du køber kommerciel kigge rense din rustfrit stål efter produkter lavet af naturlige ingredienser som natriumcarbonat, calciumcarbonat og feldspat. Bruge en nylon skrubbe pad og gnide opklæbe hen over overfladen af køkkengrej i en cirkulær måde. Vask det igen med varmt sæbevand, skylles, og tør som sædvanlig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com