Hvordan man opbygger en gummi dæk vandtank

November 20

Hvordan man opbygger en gummi dæk vandtank

Gummi dæk vandtanke er en to-trins proces, der involverer konstruktionen (eller ødelæggelse, virkelig) af dæk vandtank og installation af tanken i jorden. Tanke kan konfigureres til automatisk opfyldning via eksterne VVS eller simpelthen være fyldt semi-regelmæssigt fra en lang slange. Ved at genbruge en stor og ellers generelt ubrugelige stykke af affald du forbedre udseendet af din værftet og holde et meget stort stykke af papirkurven fra at være placeret i et deponeringsanlæg eller brændes. En stor dæk kan skæres i halve og bruges som to høj kapacitet vandtanke.

Instruktioner

•Fjern alle metal interiør indtil kun gummi af dæk er fortsat. Halveret dæk hele vejen rundt, arbejder langsomt og giver saven, masser af tid til at skære igennem nogen af den bøjle, der kan støtte gummiet. Flip den øverste halvdel af trætte ud og træk dæk til deres installationsplaceringer.

•Pile snavs og klipper i hul indeni dæk, pakke det ind i rummet så vidt muligt at sikre en fast stilling. Fyld hullet op til inden for fem inches af toppen.

•Mix beton og fylde den resterende del af det hul, skubber beton i hjørnerne og indvendige kanter af hullet. Fyld hullet op til toppen med de konkrete mix, så begynder at fylde tanken med vand, indtil vandet niveau dækker betonen af mindst fem inches. Tillad betonen at bremse kur på denne måde i tre til fire dage for at sikre en god tætning før begyndelsen til vand dyr med tanken.

Tips & advarsler

  • Gøre vandtanke ud af mindre dæk af simpelthen afskære meget oversiden af dæk, eller blot skære huller i det for dyrene at drikke ud af og derefter følge de regelmæssige instruktioner til at gøre en enkelt, mindre drikke tank.
  • Bære øje og hånd beskyttelse, når skære dæk med bajonetsav; stykker af metal i dæk kan flyve ud og forårsage øjet eller hud skader.
  • Bære handsker når blanding og distribution af beton; konkrete mix kan udtørre huden og forårsage udslæt eller hud problemer i dem med sart hud eller allergi.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com