Hvad er Moser glasvarer?

April 5

Hvad er Moser glasvarer?

Moser glasværk har været at gøre krystalglas i 150 år. Beliggende i Tjekkoslovakiet, beskæftiger firmaet startet af Ludwig Moser i 1857, designere, glas beslutningstagere, fræsere, gravører og håndværkere til at gøre blyfri krystalglas. De skaber prisvindende luksus glas sælges rundt om i verden. I år, Moser har leveret udsøgt krystal kreationer til det persiske shah, kejser Franz Joseph I, King Edward VII og paven.

Produktlinjer

Mosers nye linjer for 2011 omfatter hånd-cut forgyldte krystal vaser, skåle, smykker kasser, lamper og glas i samlingen jubilæum pragtfulde. Blyfri krystal er poleret efter skæring og forgyldning med 24-karat guld. De har en 2011 linje af smykker at inkluderer halskæder cut krystal figurer som hjerter og cirkler. Andre produkter omfatter drikke sæt, samlerobjekt kunst glas, graveret vaser, skåle og blokke, crystal dyr og tilbehør såsom lyseholdere.

Moser kvalitet

Moser glas er kendt for sin enestående kvalitet, design og farver. Lavet af master glas beslutningstagere, Mosers kreationer er lavet med flere teknikker, herunder hånd forme, hånd skære, hånd maleri med guld og platin, hånd gravering og sandblæsning. Glas opvarmes i temperaturer op til 1,320 grader Celsius, og nogle af de tungeste stykker tage op til tre dage til at køle ned. Hvert stykke er underskrevet og leveres med et ægthedscertifikat.

Moser Awards

Siden sin begyndelse, har Moser glasværk vundet priser for dens fremragende håndværk. I 1873, Moser vandt titlen som retten leverandør til kejser Franz Joseph jeg. I 1879, 1889 og 1900 vandt Moser bronze metaller fra Verdensudstillingen i Paris. I 1958 vandt Moser Grand Prix på Expo i Bruxelles. Siden 2002, har Moser vundet toppen glas udmærkelser, herunder førstepladsen inden for glas, keramik porcelæn og bygningsindustrien materialer i 2011.

Moser faciliteter

Moser fastholder Moser Museum i Karlsbad i Tjekkoslovakiet med mere end 2.000 udstillinger af glas. Dens vigtigste glasværk factory er også i Karlovy Vary, hvor de tilbyder ture gennem glas-cessen. Moser har forhandlere over hele verden i Asien, Australien, Europa og nord- og Sydamerika.

Moser designere

Moser's master designere er dygtige håndværkere med uddannelse i sådanne steder som akademi for anvendt kunst i Prag; Pilchuck Glass School i USA; Sorbonne, Paris; og School of Fine Arts i Bratislava. Disse håndværkere levere top kvalitet og kunstneriske og interessante designs til Mosers linjer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com