Hvordan at rengøre en støbejern stegepande før første brug

November 21

Hvordan at rengøre en støbejern stegepande før første brug

En støbejern stegepande tilbyder dig en nonstick overflade, der er både naturlige og effektive. Støbejern skillets er også alsidige, som du kan stege kylling, Sauter en bøf og endda gøre ananas på hovedet ned kage i dem. Støbejern skillets bruge deres "krydderier" til at oprette deres nonstick overflader, og mange nye pander kommer ikke med at varemærke indslag. Derfor, før du bruger din stegepande, du nødt til at hjælpe det få pæn og garvede. Heldigvis, det er ret nemt at gøre og lille indsatsen værd det tager for at gøre.

Instruktioner

•Sæt en spiseskefuld vegetabilsk olie eller forkortelse inde i stegepande. Brug et stykke køkkenrulle eller stykke voks papir jævnt distribuere olie eller forkortelse rundt om bunden og siderne af stegepande. Tilføje flere hvis det er nødvendigt at få gryden godt og overdækket.

•Stick din gryde i en 400 grader Fahrenheit ovn. Lad gryden i ovnen i cirka en time, eller indtil pan stopper rygning. Varmen hjælper olie eller forkortelse for at overholde den pan, at skabe den nonstick overflade.

•Aftør bunden af stegepande med en tør køkkenrulle. Doing så fjerner alle overskydende olie eller afkortning og skaber en skinnende overflade. Olie eller forkortelse vil overholde mere panden hver gang du tilbereder med det. Gentag processen når du bemærke gryden bliver kedelig eller fødevarer holder sig til overfladen.

•Aftør pan ud med varmt vand til at rense det, når det er afkølet. Din støbejern stegepande er nu klar til brug.

Tips & advarsler

  • Brug ikke sæbe og vand til at vaske din stegepande. I stedet, fylde den med varmt vand og lad det i blød indtil du kan nemt fjerne kogt på mad. Sæbe nedbryder den nonstick overflade og kan faktisk forårsage pan for rust.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com