Maleri Over murværk maling

November 22

Murværk maling er en kombination af latex og farvestoffer, der er beregnet til at belægge ru, grove murværk. Derudover tjene disse malinger til vandtæt murværket og forhindre fugt infiltration. Men som med enhver maling, når du maler over disse murværk maling, skal du udføre visse forberedelser forud for maleriet. Gør-det-selv med lidt eller ingen erfaring kan fuldføre en murværk maling med stor succes.

Instruktioner

•Spray på affedter og krat med en stiv børste. Anvende affedtningsmiddel til nogen steder, der er forurenet med smørelse eller snavs. Vaske af affedtningsmiddel med en vandslange.

•Tillad vandet til helt tørt på fra murværk maling før proceduren. Tilføje deglosser--fundet på de fleste maling butikker--til en elektrisk maling sprøjte og spray på to frakker af deglosser, så en time tørring tid mellem frakker.

•Sandblast overfladen af murværket male med en bærbar sandblæser. Disse sandblæsere kan lejes fra de fleste værktøj leje butikker. Placer en plastik tarp nedenfor murværk maling inden sandblæsning for at fange sand og snavs. Hold dysen 24 til 36 inches fra malingen. Fjern ikke malingen. Kun scuff overflade for at forbedre ny maling vedhæftning.

•Wash off murværk malingen for at fjerne sand og støv fra overfladen. Tillad overflade til helt tørt, før du fortsætter.

•Spray på vandbaseret primer, der fordobler som en bonding agent. Denne type af primer kan findes på de fleste maling butikker. Tilføje primeren til en elektrisk sprøjten og spray på tre frakker, så 30 minutter tørring tid mellem frakker.

•Applicer tre frakker af udvendige vandbaseret murværk male over primeren. Hvis malingen er for tyk til den elektriske sprøjten, tilføje 1/2 kop vand til maling til at løsne det. Tillad 30 minutter tørring tid mellem frakker. Når sprøjtning malingen på spray fra top til bund for at forhindre overdreven spray tidligere belagt maling.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com