Fastgøres tårer i Above Ground Pool vægge?

December 1

Det kan være ganske irriterende, når du foregribe en forfriskende dukkert i poolen og i stedet opdager, at puljen har en tåre. Overjordiske puljer har en særlig stærk PVC materiale, der gør op vinyl lineren og kan overleve længere tids brug. Dog løbende kontakt med kemikalier, udsættelse for direkte sollys og vægten af vandet kan forårsage disse liners til at svække og rive.

Metal Panel bassiner

Metal panel bassiner er permanent overjordiske armaturer med en vinyl liner strakt til at passe. Når denne type af pulje bliver et hul eller en tåre, kan det kun være fast fra indersiden af poolen. De mest almindelige områder, at lække er hvor foringen møder toppen af væggen eller omkring den nederste kant af poolen. Hvis store mængder snavs opført pool i løbet af vinteren---såsom træ grene---forårsage disse liner at trække væk fra rammen. Puljen skulle være i det mindste delvist drænet og en hårtørrer eller en varmepistol bruges til at forsøge at sætte lineren tilbage på plads. Hvis hullet i bunden eller siden af poolen, kan du lappe det den måde, du ville enhver anden vinyl pool.

Metalramme Pools

Metalramme puljer er store liners med et sikringsanlæg metalramme, der giver poolen, dens form og støtte. De er midtpunktet mellem en permanent over jorden swimmingpool og bærbare blød-sidet pool. Foringen er det samme materiale som bruges i en blød-sidet pool; i virkeligheden, er den eneste forskel den struktur, der understøtter det. Disse puljer kan repareres uden at dræne vand, ved hjælp af patch kit inkluderet med pool. Hvis du ikke kan finde kit, skal du kontakte din lokale pool leverandør for en patch kit.

Blød-sidet Pools

Blød-sidet puljer består af en vinyl liner, der har en oppustelig ring omkring toppen. Puste ringen og tilsæt vand for at gøre puljen vægge rejse uden nogen yderligere installation. Disse kaldes ofte splasher puljer og er den næste størrelse op fra vadefugl puljer. Disse puljer kan blive lappet fra inde i og uden for puljen uden at dræne vandet. Disse puljer også kommer med en patch kit når købt, eller kits er tilgængelige hvor de fleste pool kemikalier sælges.

Lappe

For at lappe et hul eller en tåre, skære et stykke, der er ovale eller cirkulær i form og mindst 1/2 tommer større end det areal, der skal repareres. Brug en ren klud til at fjerne overflade snavs eller olier, og dække bunden af patch med det medfølgende vandtæt epoxy. Fold lappe i halve, så limen rører sig, og bringe det under vandet. Næste, lukke patchen for at presse det over det område, udjævning det fra indersiden udad til at fjerne enhver fanget luft. Hold presset på patch for omkring 30 sekunder, og gnide hånden over området for at sikre kanterne er alle sikkert. Udefra, rense området med en ren klud og anvende epoxy til området omkring hullet og bagsiden af programrettelsen. Andrage lappe, og tryk på udad fra center for at sikre det er sikker. Holde lappe på plads for ca. 30 sekunder, og derefter gnide området sørge for kanterne er faste. Patch bunden af puljen på samme måde, og sætte en vægt på patch til at holde det på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com