Hvordan man opbygger en stige fra dækket til en Pool

December 2

Hvordan man opbygger en stige fra dækket til en Pool

Selv med de bedste dæk, kan kom ind og ud af en swimmingpool være svært for nogle folk uden en stige. Desuden kan din boligejer forsikringsselskab kræve at installere en stige for at bidrage til at øge sikkerheden i denne rekreative funktion. Den bedste form for pool stiger er dem lavet med rustfrit stål skinner og plast slidbaner fordi de er mere modstandsdygtige over for rådne, algevækst og vridning end træ pool stiger. For at gøre en stige til din swimmingpool, skal du have grundlæggende metalbearbejdning færdigheder.

Instruktioner

•Measure dybden af poolen i den placering, du vil installere stigen. Du bliver nødt til at måle fra bunden af poolen til toppen af bunken.

•Klippe to længder af rustfrit stålrør med en 1,5-tommer diameter. For at skære røret den korrekte længde, tilføje 4 fødder til den måling, du tidligere tog. For eksempel hvis dybde fra bunden af poolen til toppen af bunken er 6 fod, hvert rør skal måle 10 fod.

•Measure og mark 16 inches fra udgangen af hvert rør. Du kan markere røret med en permanent markør. Brug derefter en pipe bender bøje hvert rør med en 145-graders vinkel på den placering, du har markeret. Sørge for at bøje hvert rør ens, så man ikke tænder kortere end den anden. Den bøjede del af røret vil tjene som ovenfor-pool Håndliste.

•Opret en mark hver 12 inches fra bunden, nonbent ende af pipen. Hvert mærke på siden af røret repræsenterer placeringen af en slidbane. Antallet af slidbaner du har brug for afhænger af længden på røret. Top slidbanen er generelt i overensstemmelse med udgangen af den bøjede del af rør eller lidt lavere.

•Drill et hul gennem siderne af hvert rør på steder, du har markeret.

•Sæt en stige slidbane på hvert hul du boret. Du sikre slidbane til røret ved at placere en 2,5-tommers rustfrit stål stigen bolt gennem røret og ind i hullet i siden af slidbanen. Derefter placere en skive og møtrik på enden af bolten og stramme. Når du vedhæfter slidbaner til rør, begynder med den øverste slidbane, tillægger begge rør og derefter gå videre til den næste slidbane. Denne proces er enklere end vedlægge alle slidbaner til et rør på én gang og derefter forsøger at sikre slidbaner til det andet rør.

•Sæt pivot bolde på i bunden af rørene. Pivot bolde bør kommer i et sæt med bunden stigen slidbane. Bruge en gummihammer, hvis det er nødvendigt, for at sikre pivot boldene på enderne af rørene.

•Align pivot bolde på stigen med forsænket områder af bunden slidbane. Tryk ned på stigen, indtil du hører et klik, som angiver pivot bolde er på plads.

•Installer dæk-flanger til den buede ende af rørene. Afhængig af modellens flange kan du skal bore en eller flere huller i røret. Flange er del af stigen, som du vedhæfter til dine dæk.

Tips & advarsler

  • Du kan købe dele til at gøre en pool stige fra en pool levering butik.
  • Hvis du ikke vil installere det nederste trin med pivot bolde, kan du placere 1.9-tomme mandlige stigen kofangere på enderne af rørene.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com