Hvordan man laver en anden stikkontakt fra en eksisterende

December 6

Hvordan man laver en anden stikkontakt fra en eksisterende

Kraftoverførsel en ny stikkontakt fra en eksisterende er et spørgsmål om deling af nuværende mellem de to forretninger. Når du deler beholdere på et kredsløb, bør den nuværende trukket ikke overstige amp kapacitet af kredsløbet. Metoden piggy-hale er den mest effektive måde at wire en ny stikkontakt fra en eksisterende. En piggy hale er et lille stykke ledning, der er kombineret med de to vigtigste ledninger rejser fra en stikkontakt til næste. Tre piggy haler - hvid, sort og grøn - er påkrævet. De tre ledninger af samme farve er holdt sammen med en wire møtrik, så det lille stykke er tilsluttet terminal skruen på stikkontakten.

Instruktioner

•Klippe slukke for strømmen til kredsløbet, der vil blive udvidet. Test kredsløb med en lygte for at sikre det er slukket, og der er ingen strøm til stede i kredsløbet.

•Tag dækning fra stikkontakten. Løsn to skruer, der holder dækslet til mur, så trække den ud. Skru de to skruer, der holder outlet til boksen tilbage og trække det så godt. Inde i boksen tilbage der er tre ledninger: sort, hvid og grøn. To ledninger (sort og hvid) er tilsluttet terminal skruerne på stikkontakten. Den grønne ledning er tilsluttet den grønne skrue terminal nederst i stikkontakten. Løsne skruerne for at gratis alle ledningerne.

•Køre den 12/2 wire til outlet placering. Strip 8 inches af den ydre isolering af tråd til at afsløre sort, hvid og grøn ledninger indeni. På hver ledning, fratage en 1/4 tommer af isoleringen. Brug lang næse tænger til at gøre en krog på spidsen af hver ledning. Wrap krog af den sorte ledning omkring guld terminal skruen på stikkontakten, wrap den hvide krog rundt terminal messingskrue på stikkontakten, og wrap den grønne ledning rundt grønne terminal skruen. Fastspænd alle skruer med uret.

•Strip omkring en 1/4 tomme af isolering off alle ledninger, der kommer fra panelet service såvel som dem, der går til den nye stikkontakt. På de eksisterende outlet, tage de to sorte ledninger, den ene kommer fra panelet service og den igangværende hen til den ny outlet og knytte dem til den sorte piggy hale. Wrap de tre ledninger sammen med en wire møtrik. Gøre en krog i slutningen af piggy halen. Wrap krog omkring guld terminal skruen på stikkontakten. Gøre det samme med den hvide ledning, og Tilslut den til terminal messingskrue på stikkontakten. Gentag med den grønne ledning, og Tilslut den til grønne terminal skruen på stikkontakten.

•Luk outlet, Luk dækslet til stikkontakt. Gør det samme til den nye stikkontakt. Tænd for strømmen og teste den nye kredsløb.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af metoden piggy-hale er gavnligt, fordi hvis en outlet mislykkes, andre stikkontakten ikke vil blive berørt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com