Hvordan installerer jeg en Manta Ray over jorden Pool renere?

December 11

Hvordan installerer jeg en Manta Ray over jorden Pool renere?

Manta Ray over jorden cleaner er en automatisk pool vakuum fremstillet af blå bølge. Manta Ray er designet til at være let at sætte op og bruge. Manta Ray kræver meget lidt vedligeholdelse udover at holde pool hulske og filter ren. Den automatiske renere bruger pool pumpe og filter til magten enheden. Pumpen skubber vandet gennem systemet skaber suge, der opfanger snavs og debris mens du flytter Manta Ray hovedet rundt på pool gulvet. Det er vigtigt at vide, hvordan man korrekt installere Manta Ray for at sikre effektiv rengøring af swimmingpool etage og vand.

Instruktioner

•Drej pool pumpe ud samtidigt med at installere Manta Ray renere. Dette vil undgå elektriske stød og tab af overskydende vand.

•Tilslut 3-tomme slange sektioner ved at indsætte en slange stykke mandlige manchetten i den kvindelige manchet af en anden slange stykke. Skubbe enderne sammen mens vride for at sikre en pasform. Fortsat samle slangen, indtil alle afsnit bruges. Bemærk, der vil være en slange afdeling, der har to kvindelige ender; placere dette afsnit for enden af slangen, som det vil blive brugt til vakuum forbindelsen.

•Installer automatisk regulator ventil ved at knytte ventilen til den sidste del af slange. Ventilen saldi strømmen af vand mellem hulske og vakuum.

•Tilslut slange til Manta Ray renere hovedet. Dykke hovedet helt i vand. Drej pool pumpe tilbage på.

•Holde den åbne ende af slangen op til tilbagevenden jet ventil. Tillad pumpen til at fylde Manta Ray slange med vand; denne proces renser luft fra linjen. Sørg for at holde Manta Ray vakuum hovedet neddykket i vand på alle tidspunkter.

•Sæt vakuum pladen på toppen af skummer. Tilslut vakuum til pool hulske ved at placere slutningen af automatisk regulator ventilen på albuen. Ventilen skal være nedad for ordentlig vandflow.

•Purge air filter og vakuum ved at dreje pumpen ud og derefter tilbage på. Vakuum vil nu begynde at bevæge sig rundt på gulvet i poolen og starte renseprocessen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com