Hvordan man bruger buske, hække og buske til en privatliv hegn

August 6

Hvordan man bruger buske, hække og buske til en privatliv hegn

Privacy hegn behøver ikke at være beton, træ eller kæde link. Oprette personlige oplysninger og blokere uønskede visninger ved hjælp af en hæk af buske og buske og Nyd den dybde og tekstur de bringe til landskabet. Buske og buske kan også have fire-sæson skønhed, noget at et hegn ikke kan give, og husly sangfugle. Strategisk plante en række buske og buske til at skabe en blomstrende, voksende habitat i stedet for en uvenlig barriere.

Instruktioner

•Draw en oversigt over hjemmet til at skalere, herunder windows, terrasser, dæk eller ethvert område, hvor privatlivets fred er et problem. Bemærk den line-of-sight udsigt til omkringliggende boliger, veje eller andre områder.

•Decide på en formel eller uformel design. Formelle design afhænger af gentagelse af identiske plantemateriale og kræver ofte beskæring hver anden måned i løbet af vækstsæsonen. Uformelle, naturaliseret hegn bruger en række forskellige buske og afhængige mindre af vedligeholdelse. Skitsere designet på graf papir.

•Vælg din buske og buske baseret på udseende, modne plante størrelse, væksten og løv tæthed. Tilføj dem til din skitse, holde tilstrækkelig plads mellem hver at give mulighed for den modne størrelse.

•Notify naboer om din plan. Ring til din lokale utility service mindst 72 timer før grave og anmode de markere din utility linjer. Justere din plan, hvis linjerne løber langs din plantning område. Hvis du er medlem af en boligejernes sammenslutning eller har restriktive kvarter pagter, rydde din plan gennem passende bestyrelsen.

•Hammer to stakes i begge ender af dine potentielle hegnet linje, respekterer egenskabslinje, og binde sejlgarn stramt mellem dem til at danne en lige linje. Hold din plantning helt på din ejendom at forebygge fremtidige problemer.

•Plan bruge de højeste buske midt på linjen plantning som et anker. Udligne en udvalg af de højeste buske lidt langs begge sider af linjen for et naturligt udseende eller bruge identiske buske sat direkte på linjen plantning for en formel udseende. Buske med en moden middelhøjde på enten side af midterlinien busk og intersperse de korteste buske langs enderne af grænsen. Juster design som nødvendigt.

•Circle plantning websteder med et landskab spraymaling og arbejde i en sektion ad gangen. Grave huller, hvilket gør dem dobbelt så stor som for beholdere, men kun så dybt som rodklumpen. Fjerne buske fra beholderne, frigive alle bundne rødder og indstille buske i deres korrekte placeringer. Opfyldning fast med den oprindelige snavs. Tilføj 2 til 3 inches af muld og vand godt.

Tips & advarsler

  • Evergreens give året rundt screening men kan blokere udsigt helt, mens løvfældende buske tillade nogle sollys til blomsterbede men kun tilbyde lette screening i vintermånederne. Liguster, rød-tip photina og andre buske tage formelle klipning godt, mens serviceberry, for eksempel, fungerer bedst med minimal beskæring.
  • North Carolina State University foreslår at bruge den oprindelige jord i stedet for at tilføje kompost eller andre ændringer. Dette skubber buske at udvide rødder dybt i jorden.
  • Undgå at bruge buske, der producerer farvning frugt eller rodet kuld nær gangbroer.
  • Ved hjælp af en række planter muliggør nem udskiftning, hvis man bukker under for sygdom eller skade. Formelle hække er ikke så nemt at gendanne, så Vælg dit design omhyggeligt.
  • Selv om din nuværende nabo kan godkende din idé, kan en kommende nabo ikke. I mange stater tillader love naboer til at beskære grene, der strækker sig over deres ejendom line. Dette skaber en uinteressant, asymmetrisk udseende. Holde dine planter på din ejendom til at forhindre hårde følelser og potentielle skader din levende privatliv hegn.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com