Hvordan du udskifter en stikkontakt med 3 ledninger

December 21

Hvordan du udskifter en stikkontakt med 3 ledninger

Stikkontakter, eller beholdere, giver dig et apparat til elektriske ledninger inde i dit hjem. Stikkontakter i de Forenede Stater kommer i 110-volt med tre ledninger: en sort strømledning, en hvid neutral ledning og en grønne eller nøgne grundstødning wire. Forretninger kommer i mange stilarter og farver, men alle forretninger opererer med de samme grundlæggende principper. Når du udskifter en stikkontakt med tre wire, du afbryde den eksisterende outlet, så Følg en simpel farvekodede ledninger ordning. Udskiftning af en stikkontakt er ikke en vanskelig opgave, men kræver sikkerhedsforanstaltninger skal gøres sikkert og korrekt.

Instruktioner

•Locate vigtigste circuit breaker inde den elektriske panel, og flip sin kontakten til dens "Off" position. Hovedafbryderen har de højeste ampere blandt alle afbrydere inde i panelet og typisk indtager den øverste position.

•Tag dække plade skruer med en skruetrækker, derefter trække dækplade ud af væggen. Efter fjernelse af dækplade, Skru de skruer, der holder den stikkontakt på væggen. Forretninger er typisk monteret på en væg, ved hjælp af skruer placeret på toppen og i bunden af forretningen. En dækplade er monteret over outlet til at skjule og beskytte ledninger inde i forretningen. Trække outlet forsigtigt ud af boksen outlet til at udsætte de terminal skruer bag forretningen.

•Indstil skiven af et multimeter til 120-volt AC rækkevidde og test outlet for at sikre, at der er ingen mere magt. Hold multimeter sonder i hver hånd, så tryk på spidsen af den sorte sonden mod spidsen af den sorte ledning på stikkontakten. Tryk på spidsen af den røde sonde mod spidsen af den hvide ledning. Multimeter bør ikke vise nogen læsning. Løsn de terminal skruer på bagsiden af den eksisterende outlet og fjerne de tilsluttede ledninger.

•Hold en ny stikkontakt svarende til den, du fjernet tidligere, og løsne hver terminal skrue bag forretningen. Krog den sorte ledning med uret rundt terminal messingskrue. Krog den hvide ledning med uret rundt sølv terminal skruen, og krog grønne eller nøgne wiren omkring grøn terminal skruen.

•Tuck ledninger i outlet boks og mount outlet på boksen outlet, ved hjælp af skruer medfølger stikkontakten. Erstatte outlet's dækplade. Sluk for hovedafbryderen / inde det elektriske panel til dets "On" position. Sæt en 110-volt apparat i stikkontakt til at afprøve kredsløbet.

Tips & advarsler

  • Udskiftning af en stikkontakt er en farlig opgave. Kald en elektriker, hvis du ikke har kvalificeret uddannelse og erfaring.
  • Spændingen og ampereområde for alt det nye outlet skal være den samme som bedømmelse af de elektriske ledninger, og circuit breaker.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com