Sene sommer-blomstrende buske

December 21

Sene sommer-blomstrende buske

Buske, der blomstrer i sensommeren, i løbet af August og September, tilbyder stænk af farve i din landskab på et tidspunkt, hvor de fleste andre arter i slutningen af deres blomstringsperiode. Disse sene-sommer blomstrende buske har ikke noget imod den potentielt undertrykkende varme, og i nogle tilfælde fugtighed, tilknyttet denne tid af året. Arter med en evne til at producere sene-sommer blomstrer tilpasse og overleve de voksende betingelser knyttet til de forskellige US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner.

USDA Zone 3

Buske for sent-sommer blomster i USDA zone 3 omfatter to typer af hortensia og deres tilknyttede hybrider--glat hortensia og panicle hortensia. Sidstnævnte er blandt mest kolde hårdføre hortensiaer, ifølge Missouri botanisk have, og i stand til at modstå vintrene i zone 3. Panicle hortensia vokser til 15 fod og blomster så rigeligt, dets filialer blive lastet og hænge med vægten af blomster. Hybrider som 'Lille lam' og 'Rampelyset' er sen-sommer bloomers. Andre buske blomstrer i sensommeren i hele zone 3 er Kordessii rose, hybrid rugosa steg og shrubby Potentil.

USDA Zone 5

Sommerfugl buske blive en levedygtig sene-sommer blomstring indstilling i USDA zone 5, med kultivarer som 'Peacock,' 'Pink glæde,' 'Ruby Red' og 'Nanho Blue' gør det et svært valg. Perfekt egnet til udplantning i butterfly haver, vokse disse buske så kort som 3 fod høje eller så stor som den 12-fods høje 'Honeycomb' hybrid. En busk, kendt som Blåskæg viser sig blå blomster i løbet af sensommeren, med kultivarer som 'Blå Myth' blomstrer i de sidste uger af September og i oktober. Rose af Sharon, busk roser og flere slags hortensiaer blomstre sidst på sommeren i zone 5.

USDA Zone 7

Crape myrtle og dens hybrider egner sig til USDA zone 7 landskaber, med deres sene-sommer blomstring virkning. Sorter af crape myrtle kredittyper kendt for forskellige farvede blomster; 'Lafayette' er en at funktioner hvid-lavendel blomstrer, f.eks. Crape myrter trives i fuld sol. Abelias, butterfly buske og især de assorterede steg buske blomstrer sent på sommeren i zone 7. Steg arter såsom lactuella steg, storblomstrede klatring Rosa rugosa roser og miniature rose kommer i nok hybrid formularer til at udfylde din landskabsarkitektoniske behov.

USDA Zone 10

Varme og luftfugtighed kombineres for at begrænse størrelsen af sensommeren blomstrende buske i USDA zone 10, der i USA omfatter dele af Arizona, Hawaii og Californien. En form for crape myrtle kaldet 'New Orleans' vokser kun til 12 inches, hvilket gør det velegnet som et sene-sommer blomstrende bunddække. To andre højere crape myrtle kultivarer for sent-sommer blomster er 'Gamad' og 'Monow.' De hvide blomster af clerodendrom, en indfødt busk fra Asien, har en tube form og dukke op sent på sommeren. Busk tåler zone 10 klimaforhold og vokser til 20 fod høj og 20 fod bred.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com