Sådan konverteres en brom Spa til saltvand

January 6

Sådan konverteres en brom Spa til saltvand

Ved hjælp af salt til at desinficere spa vand er et attraktivt alternativ til traditionelle brom desinfektion. Saltvand har forbedret beroligende og healing elementer. Det har også en naturlig evne til at desinficere spa vand samtidig reducere behovet for at bruge defoamers og andre tilsætningsstoffer, spa. Salt blødgør vandet, minimerer skalering og afskum på vandlinjen og forenkler vedligeholdelse.

Instruktioner

•Vælg en saltvand generator. Der er en bred vifte af muligheder til rådighed, lige fra enkle plug-in generatorer, der kan sættes ind i den eksisterende filtreringssystem til systemer, der skal installeres i spaens kabinet og som en del af spaens VVS. Derudover saltvand systemer er forskellige i type salt bruges. Bordsalt (natriumchlorid) kan bruges til at generere klor for desinfektion din spa. Du kan også vælge en brom-genererende saltvand system, der bruger natrium brom, en slægtning af bordsalt, til at desinficere vandet med naturlige brom. Saltvand systemer konvertere natrium til klor eller brom ved, at det gennem en elektrode celle placeret inden for hot tub vandet cirkulerer system.

•Tøm og grundigt rene spa for at fjerne enhver rest eller udskud. Dette er især vigtigt, hvis du skifter til en saltvand system, der genererer klor, da brom og klor ikke bør kombineres.

•Installer saltvand systemet i din spa ifølge producentens anvisninger. Plug-in-systemer er de nemmeste at få og køre. Hvis systemet kræver VVS ændringer, konsultere en blikkenslager eller spa professional for at sikre korrekt installation.

•Fyld spa med frisk vand og mængden af natrium brom anbefalet af fabrikanten. Da vandet cirkulerer, genererer brom fra salt, sanitizing spa. Generatorer konvertere natrium brom til brom for en kort periode før brom genbruger sig tilbage til natrium brom. Som et resultat, skal du tilføje salt kun lejlighedsvis, sådan som om der er en stor mængde af vand stænk-out eller når du ændrer spa vand.

•Kontrollér spa vand ugentligt til at sikre, at brom niveauer er optimale for sanitet. Hvid eddike sænker alkalinitet og vand pH bruges som et forhold på 3 til 6 ounce for hver 100 gallon. Hæve totale alkalinitet med bagepulver, med et forhold på 1 til 3 spiseskefulde pr. 100 gallon.

Tips & advarsler

  • Salt kan være mere ætsende end standard spa kemikalier. Med jævne mellemrum kontrollere filteret og spa shell for eventuelle tegn på skalering eller farvning.
  • Tjek din spa garanti før konvertering. Konvertere din brom spa til en saltvand system kan ugyldiggøre de fabriksgaranti, der følger med spa, når du køber den.
  • Konsultere en spa professionel, før du installerer ethvert system, der kræver VVS modifikation til at undgå at beskadige din spa er VVS-system.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com