Den bedste måde at rengøre granit tællere

January 11

Den bedste måde at rengøre granit tællere

Mens granit tællere give hjem et look af elegance, de også kræver særlig omhu for at undgå at beskadige dem. Pleje af granit, som har tendens til at være en smule mere bestemt end andre typer af tællere, er ikke så svært, som du måske tror. Givet lidt tid og knowhow, vil din granit tællere vare i mange år fremover.

Daglig pleje

Straks rydde op spild, da granit er porøst og vil hurtigt absorbere dem. Brug en blød, ren klud og aldrig forlade stående væske på bordplader. Tør ned tællere dagligt med varmt, sæbevand vand for at fjerne snavs og snavs, der kan forvandle til en film og cloud udseendet af granit. En lille simpel Green Stone polske kan bidrage til at genoprette den granit glans. Bland ¼ kop af sprit med 2 tbsp. parabol sæbe i en sprayflaske og fylde det op med vand. Dette er et glimrende alternativ til dyre granit rengøringsmidler, der findes i handelen.

Brug altid varme puder, coastere og skærebrætter til at undgå at beskadige din granit tællere. Ringe fra kopper og brænde mærker fra varme gryder og pander bliver mar udseendet af granit, og kan være vanskelige at fjerne.

Langtidspleje

Sørg for, at granit tællere professionelt er forseglet hvert par år til at beskytte dem. Forkert forseglet granit kan fremme bakterier og bakterier, at skabe et sundhedsproblem. Tætnet granit discolors hurtigt, og bakterier lurer i den porøse overflade.

Pletfjerning metoder

Omslag er den bedste måde at fjerne pletter fra granit. Dette kan være en tidskrævende proces, men genskabe din granit udseende er umagen værd. Anvende grødomslag direkte på pletten og dække det med plastfolie. Vægt ned kanter af plast wrap til at forsegle i fugt og lad det sidde natten over. Om morgenen, skal du bruge en plastik eller gummi spatel til at løsne den tørrede grødomslag og tørre området rent med en fugtig klud. For lys-farvede granit, Bland mel, opvaskemiddel og vand til en pasta; for mørkere granit, bruge brintoverilte og mel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com