Hvordan man laver en værelse Punk

June 30

Hvordan man laver en værelse Punk

Hvis Sex Pistols, The Clash og the Ramones er nogle af dine yndlings bands, så er det sikkert at sige, at du er en fan af punk musik. Hylde til din kærlighed til denne musik ved at dekorere et værelse i dit hjem, der afspejler denne stil af rock. Uanset om du udsmykning et soveværelse eller en hule, den passende dekorative accenter, møbler og farver ordningen blend sammen for at skabe et rum, hvor du vil nyde rokkende ud til dine yndlings bands.

Instruktioner

•Revamp vægge til at give dem en edgy punk ser. Vælg et farveskema, der relaterer til punk rock, såsom en fed farve og sort - sort og rød eller sort og sølv, f.eks. Male to vægge af rummet én farve og de resterende to vægge den modsatte farve.

•Furnish værelse med sort eller sølv stykker, eller en kombination af de to. For eksempel, i en stue, bruge sort lædersofaer og stole og en glas-topped sofabord med sølv ben. Hvis du udsmykning et soveværelse, vælge en sort lakeret kommode og sengeramme.

•Dæk sal i rummet med en sort eller farvestrålende shag område tæppe. Hvis du vælger en farvestrålende område tæppe, vælge en, der passer til eller står i kontrast til de lysere farve på væggene.

•Brug simpel sengetøj til rummet. En bomuld, ensfarvet Talsmanden, kaste tæppe og vindue belægninger er ideelle. Undgå mønstrede eller pastel sengetøj eller sengetøj, som er lavet af overdådige tekstiler, såsom satin eller silke.

•Display rammer billeder af din favorit punk bands på væggene i rummet. Ramme plakater i simpel rammer, sølv eller sort.

Hæng memorabilia fra koncerter du har deltaget eller samleobjekter du har erhvervet i de år, der vedrører din favorit punk bands. For eksempel, hænge en autografer guitar på en væg eller vise forsiderne af vinylplader på væg hylder.

•Skabe i en sort lys eller to til at tilføje en iøjnefaldende effekt til belysning af rummet, fremmane en natklub eller en koncertsal, hvor et punk rockband kunne udføre udseende.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com