Tøris sikkerhedsforanstaltninger

January 17

Tøris sikkerhedsforanstaltninger

Der er mange anvendelsesmuligheder for tøris. Du kan bruge den til hurtigt at fryse ting, holde elementer koldere længere, eller selv at gøre mousserende juice og slag. Tøris er faktisk en solid form af kuldioxid. Da CO2 er en gas ved stuetemperatur, tager det meget lave temperaturer til at gøre det til en fast. Vær meget forsigtig, når du arbejder med tøris.

Bære handsker

Vælg løstsiddende handsker, der er tunge nok til at beskytte dine hænder. Tøris er meget koldere end regelmæssige is. En brænde ligner forfrysninger sker meget hurtigt med tøris. Selv direkte kontakt for et øjeblik kan fryse menneskekød. Skyl ramte områder med lunkent vand hvis udvidede direkte kontakt opstår. Søge lægehjælp øjeblikkeligt.

Bære beskyttelsesbriller

Altid bære beskyttende øje belægninger, som beskyttelsesbriller eller sikkerhedsbriller. Følsomme væv er navnlig liggende hen til skade af lave temperaturer. Tøris vil smelte straks og som det kontakter stuetemperatur luft. Dette giver off en damp, som kan skade dine ubeskyttede øjne. Bære en full-face skjold, hvis den er tilgængelig.

Arbejde i en ventileret område

Store mængder af kuldioxid er farligt for mennesker at indånde. Åbne vinduer eller tænde udsugnings, hvis du arbejder i et lukket område. Spild eller ulykker kan forårsage betydelige mængder af damp til at flygte. Kuldioxid er tungere end normal luft og forbliver lav i lommer omkring et unventilated rum. Undgå at indånde kuldioxiden. Forlade området straks, hvis en spild sker.

Brug isoleret containere

Opbevares i tøris i en isoleret beholder. Vælge en beholder, der er dobbelt-walled hvis tilgængelige. Dette holder tøris som en solid længere og beskytter dig fra temperaturen, som du transporterer tøris. Lad låget løst på containeren så vidt muligt at forhindre store damp lækager. Sikre ikke låget for stramt eller pres vil opbygge og kan forårsage container til at eksplodere.

Tilsæt langsomt til væsker

Tilføj ikke store stykker af tøris til en flydende badekar. Kontakt med væsker vil straks skabe CO2-dampe. For hurtigt at tilføje store stykker vil forårsage den flydende badekar til at skumme over frigive farlige mængder af kuldioxid i luften. Kvælning og kvælning er muligt.

Aldrig spise eller drikke tøris

Helt smelte tøris bruges i Huggepiber eller safter til at tilføje karbonatisering før drikke. Læg ikke stykker af tøris i munden. Du vil have alvorlige forbrændinger og skal søge lægehjælp øjeblikkeligt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com