Hvordan man laver dit Land en Permanent Wildlife Sanctuary

January 21

Dyreelskere drømmer ofte om at være i stand til at træde på en dyreliv bevare eller fristed at se naturen på sit bedste. Mange vil aldrig har tid eller mulighed for at se en stor bevare, men det betyder ikke, de kan stadig nyde naturens skønhed. Med lidt hårdt arbejde og nogle let fremstillede materialer, kan man bygge deres egen vildtreservat på deres egen ejendom. Med lidt knofedt, kan der blive oprettet et fristed, der vil vare længere end den person, der gjorde det.

Instruktioner

Hvordan man laver dit Land en Permanent Wildlife Sanctuary

•Grow flere typer af planter rundt om din ejendom. Dette kan omfatte din baghave eller nogen andre open-området ejendom du måtte have. Overvej at bruge planter, der er hjemmehørende i dit område. Nogle gode valg er planter og træer, der bærer frugt, frø, nødder, nektar og pollen. Hasselnød træer, blåbær, vilde blomster, hyldebær og rønnebær er alle store valg, hvis du bor i et område, hvor disse planter er hjemmehørende.

•Refrain fra at flytte nogen døde træer fra din ejendom, medmindre de er en sikkerhedsrisiko. Hulrum-rugende fugle vil bruge disse til reden. Hvis du ikke har mange døde træer på din ejendom, eller selv om du føler, du ikke har nok, kan du placere fugl huse omkring din ejendom til at erstatte.

•Sæt birdbaths omkring din ejendom. Du kan også lave din egen havebassinet, men sørg for der er en passende kilde til vand. Placere skålen med et fuglebad på jorden for små pattedyr eller fugle, der lever af jorden. Kan springes over dette trin, hvis du har en haven Dam. Hvis din ejendom er ganske stort, men kan du fastsat et par ekstra fugl bade til at forhindre konkurrence blandt dyrene.

•Fyld et bassin med sand og holde det våde for at sikre sommerfugle er i stand til at fugte. Holde dette bassin nærheden af blomster.

•Indstil op krisecentre for dyrene. Plante en lang række buske hjemmehørende i dit område, og gøre bunker af sten omkring din ejendom. Forlade logs og børste liggende så godt. Alle disse trin vil sikre, at de dyr, der kommer til dit fristed har nogle type af husly skjule, holde varmen eller bygge reder.

•Kontrollér under tagskægget af dit hus og dække eventuelle åbninger, hvor ikke-indfødte fugle kan bygge rede. Det er meget usundt for indfødte fugle, og forårsager uønskede konkurrence.

Tips & advarsler

  • Sørg for at din birdbaths forblive clean.
  • Sørg for at du fylde fugl foderautomater konsekvent, i det mindste indtil planterne du lægger ned begynder at komme at give en kilde til mad.
  • En haven Dam eller en anden kilde til konstant vand vil i sidste ende skal sættes, hvis dette fristed er at overleve uden menneskelig omsorg.
  • Kontakt din lokale eller statslige fisk og wildlife afdeling for yderligere oplysninger om opsætning af din fristed.
  • Kontakt den National Wildlife Federation for at registrere din sanctuary som et tilflugtssted.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com