Sådan fjerner skodder

July 30

Måske skal du fjerne skodderne fra dit hjems ydre for at male dem, eller måske er det tid til at slippe af med ophobning af gamle hveps reder og crud, der kan ophobes der. Nedtagelse skodder er ikke raketvidenskab, men her er et par tips til at gøre det lettere.

Instruktioner

Sådan fjerner skodder

•Tjek for hveps reder før at fjerne skodderne. Tryk på dem med et kosteskaft energisk og se, om nogen hvepse vises bag lukkeren. Brug hveps spray til at dræbe enhver levende reder. Følg anvisningerne på kan og være forsigtig.

•Arbejds fra bunden skruer til toppen dem, løsne alle skruer og fjerne lukkeren. Stort træ Skodder kan være tung. Hvis dette er tilfældet, skal du muligvis nogen til at holde shutter mens du fjerne skruerne.

•Label hver lukkertid på bagsiden med sprittusch eller et stykke tape. Være præcise og ikke antager du vil huske, hvor de går. Hvis skodderne var knyttet til mursten med plast ankre, er dette især vigtigt, fordi du vil være i stand til at matche op skruehullerne med ankre senere.

•Anvend en kraftig vandstråle fra en slange til at rense ud værste af vragrester bagom shutter og på væggen, selv. Derefter rene med opvaskemiddel og en blød krat pensel før skylning igen.

•Vinyl skodder knyttet til dit hus med Shutter-låse kan ikke fjernes uden at bryde låse og erstatte dem senere. Hvis du vil fjerne skodder med Shutter-låse, skubbe en mejsel eller stiv spartel mellem væggen og lukkeren og med en hammer bryde dem. Hvis du ikke erstatter skodderne, bore ud låse og udfylde hullerne med malbare silikone putty, udvendige spackle eller mørtel, afhængigt af væggen. Touch-up maling hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • I løbet af dagtimerne, undertiden flagermus klamrer sig til bagsiden af din skodder. Vær meget forsigtig med flagermus, fordi de kan bære rabies og vil bide for at forsvare sig selv. Hvis det er muligt, tage dem stadig er knyttet til lukkeren til en sikker, woody område og ryste dem.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com