Græshopper på tomatplanter

February 9

Græshopper på tomatplanter

Selv om græshopper tendens til at foretrække andre fælles haven afgrøder som majs, salat og bønner, de er ikke kræsne, når sulten og vil omfatte tomatplanter i deres kost. Når græshopper sværm, der er lidt du kan gøre for at stoppe dem fra ødelægger planter, men i mindre tal der er en række behandlinger og forebyggende foranstaltninger at gemme planter og har en bountiful høst tomater.

Skader

Græshopper kan forårsage betydelige skader på tomater, hvilket resulterer i tab af frugt og endda dræbe planterne. De vil spise næsten hver del af tomatplante, begyndende med blade og blomster. Når græshopper spiser blomsterne, forhindre de frugt fra indstilling, selv om planten overlever. Milde skadedyrsangreb kan resultere i kun mindre skader, som et par tabt blade, men stort antal græshopper kan spise hele tomatplanter sammen med andre grøntsager i haven. Selv om de foretrækker yngre tomatplanter, spise græshopper modne planter så godt. Skaden sker normalt hurtigt, inden for en dag eller to med tunge skadedyrsangreb.

Behandling

Så snart græshopper er plettet, skal behandling begynde. Hvis infestation er light, er fjernelse i hånden eller med net den enkleste måde at stoppe skaden. Enhver græshopper indsamlet bør aflives. Rovdyr, som høns og andet fjerkræ, vil spise græshopper og er effektiv for let til medium skadedyrsangreb, men fuglene kan skade planter hvis ikke omhyggeligt forvaltet. Dækker afgrøder med skærmen kasser eller flydende række covers kan også stoppe skaden, og de er især nyttige, hvis ikke du kan dræbe de fleste af græshopperne. Hvis angreb er svær, men kan græshopperne spise gennem dækker at nå planterne. Insekticider fungerer godt på unge græshopper men har begrænset effekt på voksne.

Forebyggelse

Standse en infestation, før det begynder er den bedste måde at begrænse skader på tomatplanter. Dyrke jorden i haven og omkring haven i efteråret. Dette vil ødelægge de fleste af de græshoppe æg, forstyrre grasshopper's livscyklus. Det er den mest effektive måde at forebygge en infestation. Hvis det er muligt, vokse tyk, højt græs rundt om haven, som modvirker græshopper. Blomster med tykke blade, såsom zinnias, vil også hjælpe med at holde græshopper på omkredsen af haven og ikke i det i lys skadedyrsangreb. Insekticider kan også anvendes til græs og blomster omkring haven for at dræbe græshopperne, før de når tomatplanter.

Forskellige udvalg

Vælge tidligt på sæsonen tomater er også en effektiv strategi for at forebygge frugt tab til græshopper. Da insekterne normalt forårsager mest skade i slutningen af sommeren når andre fødekilder er udtømte, er tomater, der producerer frugt før græshopper modnes til voksne et godt valg for områder udsat for tunge skadedyrsangreb eller hvor forebyggelse og kontrol er vanskelig. Tidligt på sæsonen tomater er tilgængelig for næsten alle typer af tomat. Nogle af de mest populære sorter af tidligt på sæsonen tomater er tidlige pige, tidlig spekulerer, Oregon foråret, Sibirien, Sprite, Tiny Tim, Macero romaer og Bellstar.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com