Er vanding planter med frugtjuice sund for planterne?

February 12

Vanding planter med saft, som du måske ellers smid virker som en god måde at undgå affald, men overveje effekter og alternativer. Du kan ende med at skade dine planter.

Effekter

Vanding med sukkerholdige eller sure safter forårsager en række problemer fra pH ubalance til sticky, mugne eller bug-angrebne planter.

Overvejelser

Planterne trives bedst med sollys, vand og den passende gødning. Kommercielle gødninger indeholder kemiske versioner af de nødvendige ingredienser. Økologiske muligheder omfatter husdyrgødning og kompost.

Teorier/spekulation

Mens vanding med juice kan skabe ravage på stueplanter, er kastede det udenfor harmløse. Udendørs planter nyde større jord og rod dybde, så organisk materiale til at nedbryde og pH skal være afbalanceret.

Typer

En undersøgelse offentliggjort i den nationale Student Research Center Journal rapporterede at morgen herligheder klaret sig bedre ved appelsinjuice snarere end grapefrugtjuice, saftevand og vand.

Advarsel

De fleste juice, herunder appelsinjuice er sure, mens de fleste planter kræver en mere grundlæggende jord. Selv de planter, der kan lide sure jord kan blive skadet af magtfulde citronsyre.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com