Er en ARC skyld beskyttelse kræves til soveværelse Baseboard varmeapparater?

February 16

Er en ARC skyld beskyttelse kræves til soveværelse Baseboard varmeapparater?

Den nationale elektriske kode kræves arc-fejl kredsløb interrupters i soveværelset for nyt boligbyggeri fra 2002. Hver senere revision af NEC har øget brug af AFCI breakers. Afsnit 210.12b kræver AFCI beskyttelse på alle 120-volt soveværelse kredsløb for nyt boligbyggeri. Hvis din baseboard varmeren er 230 Volt, AFCI er ikke påkrævet. Hvis din baseboard varmeren er 120 volt, kræver NEC AFCI beskyttelse. 2011 revisionen af NEC udvider AFCI beskyttelse til værelser ikke er omfattet af jord-fejl kredsløb interrupters og kræver, at elektriske opgraderinger til eksisterende boliger omfatter AFCI breakers.

Typer af kredsløb Interrupters

Den traditionelle effektafbryder reagerer overbelastning eller kortslutninger, men ikke buet eller uberegnelig strøm. AFCI overvåger løbende, opdage abnormiteter. Det bryder kredsløbet og forhindrer en potentiel brand. Tidlige AFCIs arbejdede kun på panelet breaker. Elektrikeren anbringes original arc-fejl kredsløb interrupters i panelet breaker til at beskytte alle enheder på de enkelte breaker kredsløb. Ekstra beskyttelse kom med en stikkontakt-kredsløb AFCI installeret i boksen beholder. Kombination AFCI kræves af 2005 og nyere udgaver af NEC forener gren-feeder særlige effektafbryderen i boksen panelet og en outlet-kredsløb AFCI, der beskytter power ledninger tilsluttet beholdere. Kombination AFCI er en bedre indretning, mere følsomme over for arc-fejldetektion.

AFCIs til soveværelser

Soveværelser var de første områder kræver AFCI beskyttelse i NEC. 1999 NEC kræves soveværelser i nye boliger skal have AFCIs for afdeling kredsløb leverer 120-volt enfaset 15-amp og 20-amp beholdere, effektiv i 2002. 2005 NEC kræves kombination AFCIs til at registrere både parallel og serie Buedannelse til soveværelset. 2008 NEC kræves, at alle levende områder af opholdstilladelse har kombination AFCIs. 2011 NEC kræver, at alle 120-volt soveværelse kredsløb har AFCI beskyttelse, hvis en elektriker gør ændringer til eksisterende ledninger eller for nybyggeri. Forordningen omfatter 120-volt kredsløb kun. Hvis du har en gammel hjem og ikke har haft de seneste elektrisk arbejde gjort, du er ikke forpligtet til at opdatere, men du kan gemme dit hjem med opgraderingen til AFCI beskyttelse.

Omkostninger

AFCI breakers giver større beskyttelse til hjem og sikkerhed for beboerne, men de koster mere end standard breakers. Forskellen i pris i 2011 er $2-$4 for en standard breaker og $30 til $35 for AFCI breaker. Hvis du har en outlet tilføjet på din bopæl, kan at omkostningerne være høj, hvis Elektrikeren skal opgradere til kombination AFCI breakers. Medlemsstaterne vedtage versioner af NEC med forskellige intervaller, så din tilstand ikke kan pålægge de seneste forordninger, så snart de er effektive. I områder, der har indført den nyeste NEC, kræver ændringer af ubeskyttede afdeling kredsløb elektriker til at opgradere servicen til AFCI beskyttelse i overensstemmelse med NEC.

Brandsikring

De amerikanske Consumer Product Safety Commission tallene for 1999-2003 viser madlavning udstyr tegnede sig for det største antal beboelse brande på 30 procent, at varme- og køleanlæg, tegnede sig for 14,7 procent. Dit soveværelse baseboard varmelegeme kunne medtages i denne 14,7 procent eller i 10,8 procent af brande forårsaget af komponenter i elektrisk distributionssystem rapporteret i 1999 og 2000. AFCI breakers reducere ledninger og elektrisk komponent brande. Nogle mennesker overholder frivilligt NEC som en personlige sikkerhedsforanstaltning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com