Typer af flaske åbnere

February 22

Typer af flaske åbnere

Vin når og øl gjorde det fra kegs til flasker, to nye opfindelser fulgt. Imbibers behov for en metode til at fjerne proppen fra vinflasker og metal caps fra flasker. Læskedrikke, først sælges på springvand, snart ankom i flasker, men havde det samme problem, oplukker: at få fælles landbrugspolitik. Selv om drikkevarer kommer med twist-off låg, propper og selv i kasser, kræve de fleste vin og øl flasker stadig mekanisk hjælp til at komme til drik.

Flaske Cap åbnere

Gearing og en LIP-pakke, der passer under kanten af flaske cap er det grundlæggende design af hver flaske cap oplukker. Åbnere komme som håndholdt og væg-monteret. Med den håndholdte oplukker, du holder flaske fast i den ene hånd, Placer læbe af oplukker under kanten af flaske top og løft. Bryggerier gav væk flaske cap åbnere som kampagner med sodavand og øl salg. De nu kommer i forskellige former såsom hammer heads, flash-drev, koben og bælte spænder. Det er ikke usædvanligt for en mand eller kvinde til at bære en oplukker på en nøglering.

Fremskridt inden for den fælles landbrugspolitik oplukker

Intet har erstattet standard oplukker, men dem med besvær anvender nødvendige pres tcan drej til automatiske øl oplukker. Denne nyskabelse fjerner twist-off hætter, kroner og faste hætter. Det er formen af en bred shot glas og passer over flaske top og hals. En magnet i toppen holder metal twist-off hætten på plads, hvilket gør det lettere at vride det. Kroner og faste hætter, indført den automatisk oplukker og skubbe. En fjederbelastet mekanisme åbner flasken og frigiver fælles landbrugspolitik straks.

Grundlæggende Proptrækkere

Der er seks grundlæggende stilarter af Proptrækkere, alle fungerer som en udvidelse af hånd og arm. Ligesom flaske cap remover, du har brug for gearing. Du er stadig nødt til at fjerne proppen. Dette kræver skruen. Tjeners proptrækker, ligner en Swiss army kniv men er et godt redskab. Twist proptrækker i proppen. Brace fold-ud arm mod læbe af flasken. Vride og trække. En mere forkromet håndtag proptrækker virker på samme princip. Den T-formede proptrækker er den enkleste men mest vanskelige at bruge. Efter dreje skruen ind i cork, kun bruge dine egne muskler til at trække proppen op. Den bevingede proptrækker gør det lettere. Skubbe ned løftestænger kaldet vinger, twist i skruen og løft vingerne. En tostrenget oplukker kræver indsætte to flade stikben og vride proppen. Kontinuerlig drejning proptrækker, som navnet antyder, fjerner proptrækker som du dreje håndtaget. Skruen går ned gennem proppen og trækker det op. Du har ingen håndtag at trække eller skubbe.

Nyskabelser i Cork skruer

Elektrisk Proptrækkere er nem at bruge og økonomisk overkommelig. Tryk på en knap for at trække proppen og tryk på den samme knap til at frigive den. De kommer med genopladelige batterier og en opladerstationen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com