Hvordan kan jeg bruge Metal bag radiatorer til at forbedre varme?

March 5

Hvordan kan jeg bruge Metal bag radiatorer til at forbedre varme?

Varmt vand eller damp radiatorer udstråler varme; Det er, hvordan de fik navnet. Varmen udstråler i alle retninger fra radiatoren. Det betyder varme udstrålende til bagsiden af radiatoren, og gennem væggen, ikke er så effektivt anvendes som varmen udstråles til beboelsesrum. Dette gælder især for radiatorer placeret langs ydervægge, hvor varmen er gennemblødt og sendt udenfor. Placere metal bag køleren er en løsning til dette problem og er en simpel gør det selv-opgave, der kræver begrænset værktøjer og forsyninger.

Instruktioner

•Klippe et stykke af bølgepap til størrelsen på radiatoren. Måle længden og højden af radiatoren. Reducere dimensioner, hvis der er nogen rør eller andre forhindringer bag køleren, der ikke vil tillade pap skal placeres helt til gulvet.

•Dæk pap med aluminiumsfolie. Strække folien på tværs af pap og wrap omkring kanterne. Tape folie på plads på bagsiden af pappet.

•Sæt folien-dækket pappet bag køleren. Folien side er placeret på radiator siden snarere end væggen side af pap. Tør støvet af folien hvert efterår for at forbedre effektiviteten af folie reflektor.

Tips & advarsler

  • Mens pap kan ofte reddes fra kasser og andre kilder, kan skum bestyrelsen også bruges. Skum bestyrelsen er kommercielt tilgængelig og kan være let skåret til størrelse og dækket med folie.
  • Folie-dækket skumisolering findes der kunne skæres til størrelse og placeret, at fjerne trin for at dække bestyrelsens pap eller skum.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com