Hvorfor har min træer skud kommer fra bunden?

March 8

Planter forbruge en masse energi producerer pollen og frø i håb om, at et par af deres afkom vil overleve. Når træerne befinder sig i et gunstigt miljø, men udnytter de ofte vegetativ reproduktion i stedet at sende op nye træer fra rodsystem af det første træ. Disse skud--kaldet basal skud eller rod suckers--vises ofte i bunden af træet.

Roden Sucker formål

Roden suckers tillade træer drage fordel af en gunstig voksende miljø ved at dyrke flere træer fra en enkelt rodsystem. Denne strategi hjælper med at sikre overlevelsen af træ--hvis et træ er ødelagt af lyn, for eksempel, andre på de samme rodsystem kan fortsætte med at overleve-- og øger mængden af løv til energiproduktion. Klumper af træer af de samme arter er ofte opstået fra en fælles rodsystem. I nogle tilfælde kan rodsystem leve for hundredvis eller endda tusindvis af år, konstant at sende op nye rod suckers som modne træer dør. Du kan finde roden suckers i bunden af nogle af dine træer. I andre tilfælde opstår rod suckers i betragtelig afstand fra den overordnede træ.

Almindeligt berørt træer

Roden suckers kan blive irriterende, der vises i midten af græsplæner eller i revner mellem fortove. Roden stødskud er en normal adfærd for mange typer af træer, så hvis du ikke ønsker at være konstant at rive op roden suckers, du bør undgå plantning sucker-udsatte arter. Roden suckers tendens til at påvirke træer med lavvandede rodsystemer, især når der dyrkes i et område med en høj vandspejlet eller i jord at rødderne har svært ved trænge ind. Roden stødskud er ret almindelig i poppel, aspen, kirsebær, blomme, sumac, falsk acacia, lilla, pawpaw, træet af himlen, johannesbrød, hackberry, vestlige soapberry, cottonwood, willow og boks elder.

Behandling af roden rodskud

Fjerne roden suckers ved at rive eller skære dem væk fra bunden af træet. Den Royal Horticultural Society anbefaler rive fordi det øger sandsynligheden for, at du vil fjerne opløbet og forhindre genvækst.

Undgå behandling af roden suckers med herbicider, hvis du planlægger at holde træet forælder. Da de to træer deler en rodsystemet, kan du beskadige træet forælder med ukrudtsmidlet applikationer.

Behandling af træstubbe

Efter at være blevet ødelagt skåret ned eller anden måde, nogle træer sende op rod rodskud fra eller omkring cut stumpen. Anvende et herbicid, der er godkendt til brug på træstubbe til cut stumpen. Ved hjælp af et paintbrush, anvende herbicid på blade af enhver rod suckers, der opstår. Husk, hvis nabolandet træer tilhører samme art som det træ, du har fjernet, brug pleje når du anvender herbicider, fordi du kan såre disse træer, hvis de deler en rodsystem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com