Miracle-Gro fungerer på alle udendørs træer og buske?

March 12

Miracle-Gro fungerer på alle udendørs træer og buske?

Miracle-Gro er en gødning produkt fremstillet af firmaet Scotts. Det er ikke et enkelt produkt, men faktisk en linje af produkter til både indendørs og udendørs planter. De er alle mærket "Miracle-Gro", men hver enkelt indeholder en lidt anden formulering og er beregnet til en anden type af anlægget. Som en generel regel er der ingen problemer med Miracle-Gro gødning på udendørs træer og buske, selv om det er bedst at bruge et produkt mærket specielt til anlægget.

Plante krav

For optimal vækst, må planter have tilstrækkelige mængder af 17 forskellige næringsstoffer. Nogle af disse--hydrogen, carbon og oxygen--kommer fra luft og vand. Planterne skal kunne finde de andre i jorden. Disse omfatter store mængder af makronæringsstoffer: kalium, kvælstof, calcium, magnesium, svovl og fosfor. Planter bruger også meget små mængder af mikronæringsstoffer, herunder klor, jern, zink, mangan, bor, molybdæn, kobber, og cobalt. En god all-purpose gødning vil levere alle disse næringsstoffer.

Ved hjælp af Miracle-Gro

Den bedste form for Miracle-Gro til brug på udendørs træer og buske er Miracle-Gro All-Purpose vegetabilske fødevarer. Denne gødning har alle de forskellige sporstoffer, at planter behov samt makronæringsstoffer, der er væsentlige at plante vækst. Dette supplement er bedst anvendes i en af to måder. Det første valg er at bruge granulat spredt omkring plantens drop linje, hvor det kan suge ned til rødderne. Anden muligheden er at tilføje Miracle-Gro i flydende form, anvender det på samme tid som planterne der vandes. Det vil suge ned i jorden, hvor det kan blive udnyttet af planterne.

Fordele til planter

Planter, der ikke er i stand til at få nok næringsstoffer fra jorden vil drage fordel af gødning til jorden. Nogle tegn, at planter kan have brug for ekstra gødning er dårlig blad størrelse og misfarvning, tidlig blad drop og ændring i farve og dårlig samlede vækst. I disse tilfælde kan tilsætning af gødning til jorden bidrage til at genoprette planter til en stærk, sund tilstand.

Overvejelser

Som med ethvert produkt, gødning, brug af Miracle-Gro, bør begrænses til når planterne faktisk nødt til at blive befrugtet. Dette afhænger primært typen anlæg samt typen af jord, det vokser i. Overdreven befrugtning kan forårsage uønskede virkninger, herunder overdreven vækst, der kan føre til en højere risiko for driftsstop, såsom modtagelighed for sygdom og fryser om vinteren. Overskydende gødning også løber ud og forårsager problemer i vandløb og søer, herunder overdreven vækst af alger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com