Behandlinger for vinduet silketørklæder

March 17

Behandlinger for vinduet silketørklæder

Ved hjælp af silke tørklæder for vindue behandlinger kan tilføje en fantastisk accent til vinduer i din bolig. Der er en række overvejelser, når de overvejer silke tørklæder for vindue behandlinger, såsom typen af silke at bruge og hvordan du hænge det. Lære om silke tørklæde vindue behandlinger kan hjælper dig med at vælge et vindue behandling, der vil gøre dine vinduer ser fabelagtig.

Silke typer

Bruge en række forskellige typer af silke silke tørklæde vindue behandling. Farveskema og mængden af lys, du ønsker at lade, skal du vælge materiale i overensstemmelse hermed. Hvis du ønsker en lys og ren silke behandling, der kan tillade mere lys i et rum, vælge chiffon eller Kina silk. Hvis du ønsker en tungere eller mere dristige behandling, der blokerer lys, Vælg silke satin eller satin.

Hængende

Hænge silke tørklæder på vinduer i en række forskellige måder. Vælg et lang stykke silke stof og drapere det over toppen af gardinstang, at have det Dingle ned siderne af vinduet. Sy silke tørklæder i gardiner, der trækker lige over vinduet, eller inkorporere disse to idéer sammen. Brug store silke tørklæder til at betrække gesimser på toppen af dit vindue til en fed look. Eller gøre silke tørklæder til swags, som er kortere længde tørklæder, der hænge kun på gardinstang og drapere ned forsiden af vinduet. Swags bruges bedst med skodder eller blinds.

Størrelse

Afhængigt af hvordan du ønsker at hænge din silke tørklæde vindue behandling, være opmærksom på størrelsen af tørklæder du køber. For eksempel, hvis du draperinger en lang silke tørklæde, måle længden af dit vindue og bredde i toppen af vinduet og tilføje omkring en mund til at måling for at tage højde for indpakning eller klipning tørklæde. Hvis du syning silke tørklæder til pull-over gardiner, skal du enten et tørklæde, der er fuld længde og bredde, eller sy to separate tørklæder, der er hver halvdelen af bredden og længden af dit vindue.

Tilføjet accenter

Tilføje indretning accenter til din silke tørklæde vindue behandlinger at gøre dem skiller sig ud. Hvis du draperinger en silke tørklæde over dit vindue skal du bruge dekorative klip til klip det til gardinstang eller kroge til at hænge det over windows. Hvis du laver silke tørklæde gardiner, der trækker lige over, bruge dekorative gardin stang bøjler til at holde gardiner op. En anden idé er at pynte silke tørklæde stof ved at sy eller Lime accenter som perler eller perler på dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com