Hjemmelavet Swing-apparater

March 27

Hvis du har børn og ejer dit eget hjem, kan du give dem et sted at spille i din baghave. En let løsning er at opbygge dine børn deres egen swing sæt. Opbygge en swing set er nemmere, end folk måske tror. Det tager bare lidt tid og tålmodighed at sikre du får det gjort korrekt.

Måling af rummet

Når man ser på at opbygge en swing sæt til dine børn, er den første ting du skal gøre at sørge for, at de vil passe ind i din baghave. En swing sæt virkelig kan være enhver længde, men de støtte stillinger vil have en bredde på mindst 10 fødder så sørg for at du har så meget plads. Din laterale afstand er også vigtig. Hvis du placerer swing sæt højre mod et hegn, vil du børn har ikke plads til at svinge. Du bliver nødt til at forberede området, hvor dit swing sæt skal være placeret, makeing sikker på det er flad og at der er ingen buskads omkring hvilke kan såre dine børn.

Materialer

Materialer til en swing er faktisk meget nemmere at finde end du måske tror. Den primære struktur er bygget af 4 x 4 og 4 af 6 stykker af tømmer. Sørg for, at denne tømmer er pres behandlet så det ikke vil begynde at knæk og splint under vægten af gynger og mennesker. Gynger kan købes fra enten en onlinebutik eller et hjem forbedring butik. Sørg for, når du køber en swing, at det kommer med hele apparatet til at bygge en. Mens det er muligt at bygge understøtter for swing, selv, det er meget lettere (og sikrere) til at hænge en premade kit.

Swing sæt konstruktion

Opførelsen af swing sæt vil tage dig mest tid. Dette er fordi du ikke bare skære træ i en lige linje. Den første ting du skal gøre er, grave huller til stillingerne, så du ved, hvor alt skal placeres. Når dette er gjort, skal du skære et hak i toppen af hver enkelt post i en 12 graders vinkel, så at når de sidder i huller i en vinkel og kommer sammen, der er en plads til en 4 af 6 bord at sidde på toppen af dem. Skru stillinger til 4 af 6 bestyrelsen, placere apparatet i jorden og dække med cement. For ekstra støtte, placere yderligere 4 x 4 stykker træ i mellem stillingerne som en tværbjælke for A-frame. Vent, indtil cementen er tørre og derefter tilføje gynger. Når gynger er tilføjet, er swing sæt klar til business.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com