Hvordan til at revitalisere havejord til plantning grøntsager

March 29

Hvordan til at revitalisere havejord til plantning grøntsager

Hvis du har en del af din køkkenhave, der lå ubenyttet og untended for et stykke tid, du kan blive overrasket på hvordan oversete havejord forringes. Organisk materiale nedbrydes og jordstruktur ændres. Når løs, vender humusrig jord tilbage til dens naturlige tilstand. Når dette sker, nematoder og ødelæggende mikroorganismer bevæger sig i. Lidt arbejde vil få din jord tilbage til hvor det skal være at støtte og dyrke sunde afgrøder.

Instruktioner

•Få en jord test. Dette vil fortælle dig præcis, hvad du behøver at tilføje til din vegetabilske havejord og give de korrekte beløb. Lokal udvidelse services kan gøre disse tests for gratis eller en lille afgift. Mail-in test er tilgængelig på lokale havecentre.

•Tilføj økologisk noget for din jord ved at arbejde 6 inches af kompost eller komposteret gødning i top 12 inches af muld. Ring til din lokale udvidelse service kontor til at finde ud af det rette materiale at tilføje i dit område. For eksempel, ifølge Colorado State University udvidelse, træaske bør ikke anvendes på grund af sin høje pH og saltindhold, mens i den syre jord i den dybe syd, træaske bruges ofte som en jord ændring for at hæve pH.

•Tilføj ændringsforslag at balancere pH-værdien af din jord i den nøjagtige måde anbefales af din jord test. Det er ikke bedre at tilføje mere eller mindre. De fleste vegetabilske planter som en lidt sur pH-værdi omkring 6.0.

•Kapacitet din jord godt at aktivere de gavnlige mikroorganismer. Millioner af bakterier og svampe lever i din jord og hjælpe dine planter trives, men de kan ikke leve i tørke-lignende forhold. Inden du planter noget i din nyligt forynget jord, vand det godt dagligt i et par dage sørge for mikroorganismer, som har en chance for at blive aktiv inden plantning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com