Crown Molding Calking Tips

April 2

Når caulking kroneformen, ender boligejer ofte rodet. Caulk vil holde sig til tøj, hænder, arme og andre husstandens overflader. Men uden tætning, kroneformen ville ikke se komplet og færdigt. Crown molding sjældent har en stram pasform mod væg og loft, og gering leddene undertiden åbne og udsætte revner. Tætningsstrimler kroneformen er ikke svært med praksis, og som alle andre håndværk, kræver opmærksomhed for detaljer.

Forberede applikator

Caulking kanoner kommer i forskellige udseende. Nogle har evnen til at skære tip fra caulking rør med et udsnitsfilter bygget ind i håndtaget og pierce seal inde caulking rør---normalt for dybt til at gøre med et lille søm---med en 3-tommer piercing pin fastgjort til den nederste del af pistolen. Kanonerne fungerer ved at klemme et håndtag, hvormed en gearet stang er tvunget ind i caulking rør og styrker ud caulk.

Vælg pistol med en tommelfinger udgivelse på toppen af håndtaget---andre kanoner skal have gearet push stangen snoet, og de fleste folk glemmer derfor caulk fortsætter med at køre. Fjern kun en 1/8-tommer stykke af slutningen af applikatoren---du ikke ønsker et stort hul til caulk at køre igennem. Dette vil skabe en rod. Også, skåret spidsen på en vinkel. Det vil hjælpe dig, når du anvender caulk.

Oprydning forberedelse

Forberede en 1-gallon eller 5-gallon spand med rent vand for oprydning. Sikker, i det mindste to bomuld klude for at holde ekstra caulk tørres og renses fra andre overflader. Tillad ikke vand at blive alt for beskidt med caulk. Dette vil skabe mere af en rod. Har nogle ekstra tørre klude æglæggende i nærheden hvis du har brug for dem.

Caulk

Placer spidsen af fugepistol mod crown molding sømmen, ved den vinkel, at du klippe spidsen, og begynder at forsigtigt klemme udløser mens du flytter fugepistol på tværs af sømmen. Sørg for, at caulk er på vej ud, og forsøge at holde spidsen bevæger sig---stop vil forårsage caulk at bunke.

Bruge fingeren til at udjævne caulk. Et problem, som de fleste boligejere påkøre er at de vil udjævne caulk med deres fingre, men forlade højderygge og køre mærker bag. Gå tilbage over området med en fugtig klud til at rengøre eventuelle ekstra caulk, der blev efterladt. Du bør ikke kunne fortælle om området har været tætnes eller ej. Det bør være glat og unnoticeable.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com