Hvor høj en Croton plante vokse?

April 10

Hvor høj en Croton plante vokse?

Croton er en farvestrålende stueplante dyrket for sin løv. Farven på bladene varierer fra rød og orange til grønne og gold. Croton løv også bærer pulserende vene markeringer, der skiller sig ud midt i optøjer af farver. Planten kaldes også Joseph's Coat efter "frakke af mange farver". Planten er hjemmehørende i Indien og Malaysia. Det kan vokse som en stor busk eller lille træ i dets native vane.

Bruger

Croton anlægget er kommercielt produceret for Blomsterhandler industrien. Anlægget kan vokse op til seks fødder i højde og bredde i sine indfødte vækststeder. Blade og stængler er anvendt i blomsterdekorationer. Bladene kan varierer i form fra elliptiske til buede og snoet. De bruges som udendørs prydplanter i tropiske og semi-tropiske klimaer men dyrkes oftere til indendørsbrug. Planten er hårdfør i zonerne 9b til 11 om vinteren. Croton anlægget vil sandsynligvis vokse kun så høj som 3 til 4 fod og lige så bred når der dyrkes som en busk udendørs.

Lys

Lys er nødvendig for optimal farven, men plantens blade kan brænde i fuld sollys. Morgensolen og eftermiddag skygge vil give de bedste resultater. I indre af hjemmet kan Croton planten dyrkes i en solrig vindue med skrå blinde lameller til at yde beskyttelse mod de hårdeste stråler. Korrekt belysning vil tilskynde den bedste vækst. I den udendørs landskab bør planten være et sted med læ fra kl. høj varme og lys. Indirekte belysning producerer de mest farverige blade og hjælper hen til hindre bladene i at falme.

Størrelse Management

Croton kan vokse op til seks fødder i dens naturlige habitat men reagerer meget godt til beskæring. Beskæring bør ske i det tidlige forår. Anlægget kan være svært beskæres for at gendanne højde og gøre det mere passende til hjemmet. En seks fods høje træ kan ikke være håndterbar indendørs, men en vigtigere bekymring kan være anlæggets bredde. En forkælet indendørs plante kan vokse til seks fod bred, som kan være for bred til et indendørs rum. Sidegrene og tip beskæring vil hjælpe for at holde planten på en rimelig størrelse og form for dit space. Beskæring bør påbegyndes når planten er ung og skal holdes hvert år.

Pleje

Croton kræver veldrænet jord, men er ikke særlig om typen af jord. Indendørs planter har brug for bark mulch, tørv og jord. Planten har behov for høj vand og ikke tørre ud eller betydelig visnen forekommer på de voksagtige blade. En tomme pr. uge er tilstrækkelig til udendørs planter, mens indvendige Croton planter i Potter skal daglige vand applikationer. Croton kan ikke dyrkes hvor temperaturen falde til under 50 grader Fahrenheit uden at lide skade. Nye anlæg vil producere grønne blade, der skifter farve, når de modnes. Crotons behøver kun lys befrugtende; med for meget gødning vil blive reduceret farve. Korrekt pleje vil hjælpe anlægget for at nå sin maksimale højde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com