Butterfly Bush krav

August 19

Butterfly Bush krav

Butterfly bush (Buddleia davidii) er en semievergreen busk, der får sit navn fra rav-farvet blomster, der blomstrer i efteråret. Busk er usædvanlig, fordi den blomstrer når de fleste haveplanter og træer bliver hvilende for vinteren. Mens hardy når den modtager fuld sollys, butterfly bush vil kun trives i en varm region, som amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 9 gennem 11 hvor den årlige minimumstemperatur ikke dykke ned under 20 grader F.

Jord

Butterfly bush er tolerant over for en række forskellige jordbundsforhold, selv om det trives i godt afdrypning jord med pH spænder fra 6.0 til 7,5. Tilføje et tyndt lag kompost til jorden omkring busken hvert forår. Hvis du bruger kommercielle kompost eller gødning, vælge en, der er velafbalanceret, som en 10-10-10 gødning. Vælge en gødning, som du optage i jorden i stedet for spray gødning. Gøre din egen kompost hjemme ved at placere nitrogen-rige materialer, såsom vegetabilske scraps, græs stiklinger og nedfaldne blade, i en kompost bin. Med ordentlig udluftning og fugt, bør du udvikle kompost efter flere uger. Efter tilføjer kompost, tilføje en 2 - til 4-tommer lag af muld oven i komposten.

Lys

Plante busk i et område, der modtager fuld solskin i mindst seks timer hver dag. Selvom hårdføre, vil det ikke udvikle sig ordentligt eller producere blomster, hvis det ikke får fuld solskin.

Vand

Sommerfugl buske er lav vedligeholdelse planter. Dette omfatter kravet om vand. Vand busk, kun under tørke eller når mindre end 1 tommer regn falder om ugen om sommeren.

Beskæring

Hvis nogle af de buske stængler døende på grund af frost, afbrød stilke på jordoverfladen så at nye stilke vokse i foråret. I begyndelsen af efteråret når unge blomster opstår, knivspids off flere blomst skyde tips hver gren. Dette tilskynder busk til at producere en overflod af sunde blomster.

Skadedyr

Når sund, butterfly bush er meget sygdoms- og skadedyrsbekæmpelse resistente og bør ikke skal behandles med en herbicid eller insekticid. Hvis du bemærker bør larver spiser den busk blomsterknopper i efteråret, pick larver ud i hånden og din busk forblive raske. Selvom sjælden, kunne en beskadiget eller stresset butterfly bush blive berørt af stammen Udvisningshamre, som er aske-farvet biller. Hvis du finder stammen Udvisningshamre på din Butterfly bush, når de er stadig i deres larve-tilstand, behandle busk med en permethrin-holdige insekticid.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com