Hvordan at justere bold ende skruer

April 16

Hvordan at justere bold ende skruer

Bold ende skruer er en kategori af skruer, der har en udvidet, rundet hoved snarere end et fladt hoved. Selv om udtrykket "bold ende" bruges til at beskrive disse skruer og typen værktøj specielt designet til at arbejde med dem, er ikke alle bold ende skruer faktisk sfæriske. Nogle af dem er stjerne formet, giver dem et lignende udseende til slutningen af en Phillips-head skruetrækker, mens andre har en afrundet sekskantet form til skruehovedet. Har du flere muligheder for at tilpasse disse skruer.

Instruktioner

•Undersøg din bold ende skrue til at bestemme, hvad forme slutningen af skruen tager. Nogle skruer har en fordybning på bolden for et værktøj til at blive indsat. Hvis der er ingen indrykning, springe til trin 3.

•Brug bold ende skruetrækker til at fjerne en bold ende skrue med en indrykning af den samme form som skruetrækker enden. Brug Phillips-head skruetrækker til en bold ende skrue med en stjerne-formet indrykning, hvis du ikke har en matchende bold ende skruetrækker. Prøv Allen skruenøgle, hvis ingen af disse værktøjer arbejder, eller hvis du ikke har matchende bold ende skruetrækker.

•Løsn bold ende skrue med Momentnøglen. Hvis ingen af de tidligere værktøjer har arbejdet, skal du bruge din skruenøgle til at gribe slutningen af kugle ende skrue og foretage justeringen. Flytte det omhyggeligt, som bold ende skruerne er tilbøjelige til at bryde uden nogen advarsel tegn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com