Indlægget podning metode for Pecan træer

April 25

Inlay podning er et middel til at gengive pecan træer. Selvom andre reproduktionsteknikker kan blive en succes på pecan træer, denne metode skiller sig ud over andre. Der henviser til, at nogle træer kan være vokset fra frø effektivt, plantning og dyrkning af kunne pecan træer fra frø tage så lang tid som et årti at vise resultater. Inlay podning producerer hurtigere resultater med en højere succesrate. Med den rette forståelse af hvilken podning er, fungerer hvordan indlægget podning metode især, hvorfor det virker, og andre spredningsmetoder, du kan prøve det selv.

Hvad er podning?

Podning er som en gal plante videnskabsmands eksperiment. Det drejer sig om formeringsmateriale af en plante ved at kombinere en del af det med en del af et andet anlæg. Flere forskellige typer af podning er muligt, og nogle er bedre for forskellige planter, men essensen af alle podning er dette: en skæring er taget fra en plante eller træ og smeltet til stammen eller stammen af en anden. Formålet med podning er at øge produktionen af en plante frugt eller sikre, at planter vokser så sundt som de kan.

Hvordan indlægget podning metode virker

Indlægget podning metode indebærer en lille smule af arbejde, men det er ikke meget vanskeligt. Tage en 1/2-inch diameter skæring fra et træ i slutningen af vinteren eller det tidlige forår. Opbevar den i en plasticpose eller en boks med fugtig savsmuld eller et lignende materiale. Når du er klar til at pode, så et lille pecan træ i to på et tidspunkt liggende et sted over den anden gren. Finde sted at skære er virkelig bare et spørgsmål om eyeballing det. Træstamme bør have en anslået diameter på 2 til 4 inches. Skære barken væk i en stribe omkring 3 inches lang og 2 inches lang. Træk skære fra opbevaring og klip i en skrå vinkel på sin spids med en kniv. Skær en mejsel-lignende figur i den ende, der vil blive sat ind i træet. Skære en del af den afisolerede del af træet, og holde skære op til det. Gøre et snit langs sin højre side og venstre side igen. Trække ned strip oprettes og indsætte "hugget" slutningen af skæring. Tryk på den resterende strip fra træet mod opskæring og delvist skæres væk. Drive søm ind graft at holde det på plads. Dække den fritliggende træ træ og skære i aluminiumsfolie. Placer en polyethylen pose med et hul i det over alt og holde det på plads med en elastik.

Hvorfor metoden Inlay podning er bedst for Pecan træer

Metoden inlay podning succes ligger i materialerne, der anvendes til at dække graften. Både aluminiumsfolie og polyethylen pose arbejde mod at holde temperatur og luftfugtighed på det rette niveau---barske sollys, der måske ellers tørre ud planten springer ud folie, holde graften relativt køligt, og fugt er fanget inde i polyethylen pose. Andre podning metoder anvender ikke disse materialer, og det er på grund af dem at indlægget podning metode skiller sig ud som effektiv størstedelen af tiden det er ansat i udbredelsen af pecan træer.

Andre metoder af podning

Der er andre podning metoder ud over indlægget podning metode. At gøre en kløft graft, gøre en kile-lignende snit til stump af et træ, der har haft sin kuffert cut off et par fødder fra jorden. Kile stiklinger i dette klip og opfostrer dem. For at gøre en pisk graft, tape opskæring til værten træet bare omkring en fod fra jorden. Side-finer podning, splejsning podning og spirende er andre metoder. Hver af disse metoder kan være meget nyttig for visse planter eller i den rigtige indstilling, men indlægget podning metode foretrækkes frem for disse formeringsmateriale af pecan træer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com