Fælles Magnolia trærødder

May 1

Magnolias har en usædvanlig rodsystem. I modsætning til fleste af blomstrende træer og buske, deres rødder for det meste er ugrenede, hvilket betyder, at de spredes som reb. Den fælles magnolia, Magnolia grandiflora, også kaldet den sydlige magnolia, har en attraktiv trunk, mælk-hvide cupped blomster med indviklede blomst dele og en omfattende spredning rodsystem. Mens den fælles magnolia har en slags rodsystem, kultivarer – eller sorter – i den fælles magnolia har forskellige ordninger afhængigt af deres størrelse og udbredelse.

Sydlige Magnolia

Det fælles navn for magnolia er den sydlige magnolia. Som en evergreen træ har den sydlige magnolia en følsom rodsystem på grund af dens ropelike rødder og dyb forankring i jorden. Fælles magnolia træer lider mere end andre træer, hvis de transporteres til en anden placering, når de har vokset stort, eller nået fuld modenhed. De fleste af et magnolia træ rødder er i top foden af jord. Når transplantere en fælles magnolia-træ, for eksempel, hvor langt du graver ned er mindre vigtigt end hvor lang du grave hullet: klump eller netværk af rødder og jord klamrer sig til dem, når en plante løftes fra jorden, skal være bred, så rødderne kan udvide igen. Hvis fugtig, er tørv jord tilgængelig, når der oprettet, den sydlige magnolia rødder vil trives.

Tulip Tree

En fælles magnolia kultivar magnolia familien, tulipan træ har en hastigt voksende og dyb-gennemtrængende rodsystem. Pælerod, den vigtigste roden af planten, der burrows lige nedad fra stammen, er især dybe sammenlignet med andre fælles magnolier og andre blomstrende træer. Tulip tree, med sin underskrift cuplike, tyk-grafitmine blomster, har også wide-spredning laterale rødder. I modsætning til andre fælles magnolia trærødder, er tulipan træ anses for at have en fleksibel rode vane, hvilket betyder, at dens Rodsystemet er fladere end andre sorter og sikrere at transplantation. Dog lider tulipan træ af børnehave root-rot sygdom. Sygdommen angriber rod og stængler, resulterer i omfattende rod skader og endda dødelighed.

Glen St. Mary sydlige Magnolia

En sort af den indfødte sydlige magnolia, Glen St. Mary har en rodsystem, der adskiller sig lidt rodsystem på dette arter er bredere, strækker sig fra bagagerummet til en afstand svarende til ca. fire gange den treetop bredde. Af denne grund er Glen St. Mary magnolia ikke et godt valg til at plante nær et fortov, dæk eller hus. Når du flytter et træ, skære enhver cirkling rødder inden plantning; Magnolias er tilbøjelige til at girdling rødder. Felt-dyrkes træer inddrive langsomt fra omplantning på grund af deres spredning af hele rodsystemet, og træer transplant ofte bedst i vinter og forår, ikke i efteråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com