Sådan fungerer en Jinma-traktor

May 4

Sådan fungerer en Jinma-traktor

Jinma er et populært mærke af traktor for folk med til mid-små landbrugs behov. De kompakte traktorer kan gøre store gøremål simple opgaver. Mens små er de kendt for at have en god portion hestekræfter til deres størrelse. Opererer en Jinma kræver, at du forstår at bruge traktorens forskellige vedhæftede filer samtidig også kontrollere sin hastighed og retning. Det er især vigtigt for dig at forstå, hvordan man skifte traktorens gear.

Instruktioner

•Monter Jinma-traktor og check parkeringsbremsen. Engagere bremsen, hvis det ikke allerede er involveret. Sørg for at gearkassen er i hvile i frigear. Placer gashåndtaget arm på tomgang. Start motoren i Jinma.

•Skub i koblingen og bremsen. Frigøre parkeringsbremsen og sætte den hjælpeansatte gearkasse i lav. Sætte boksen primære gear i første. Lad off bremsen og langsomt frigive koblingen. Øge hastigheden af traktoren med gashåndtaget pedal efter behov.

•Shift det primære gear kasse fra første til anden og derefter til tredje. Når du har cyklet gennem boksen primære med medhjælper i lav, skubbe i koblingen og sætter primære i frigear. Skift medhjælper i høj og læg den primære tilbage i første. Frigive koblingen.

Nu kan du cykle gennem boksen primære mens medhjælper er i høj. Følg denne fremgangsmåde i omvendt at sænke din hastighed. Husk, du ikke kan flytte den hjælpeansatte gearkasse, hvis primære ikke er i frigear.

•Lift traktorens underarmene ved at trække tilbage på underarmen løftestang fundet af sædet ved siden af hjulet vagt. Til lavere skub underarmene, på håndtaget. Trække sig tilbage på håndtaget til højre af underarmen håndtag at vippe i front spanden tilbage, og skub fremad på det at dyppe spanden ned.

•Træk håndtaget på gulvet i traktor, til højre for sæde, ryg at engagere PTO. Skub fremad på de samme håndtag at stoppe PTO. Til højre for PTO er løftestang tre-punktsophæng løftestang. Skub den frem til lavere tre-punktsophæng, og trække det tilbage for at hæve hitch.

•Engage front-wheel-drev aksel styrearm ved at trække det tilbage. Det findes til venstre for primære gearskift. Dette vil engagere firehjulstrukne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com