Sådan fjernes gamle kit fra en metalramme

May 12

Sådan fjernes gamle kit fra en metalramme

Reglazing en metal-indrammede vindue kan være en vanskelig akkord, når det gamle vindue kit bliver sprøde og hårde. Putty synes stadig at klamre sig til den lange metalramme, efter det er tørret. Det kan dog fjernes med en smule forsigtig skrabning. Den gamle kit skal fjernes helt, således at det nye ruder kit kan danne en tæt forsegling på vinduesrammen til at holde vand og forhindre lækager.

Instruktioner

•Sharpen en 2-tommer spartel ved at lægge det på kanten af et arbejdsbord, således at klingen hænger over kanten. Holde kniven på plads med den ene hånd. Afhente fil med anden hånden, og skub det væk fra dig over den spartel bladet et par gange. Skub ikke filen frem og tilbage. Dreje kniven og fil bladet et par gange igen.

•Work spartel kniven forsigtigt ind i den hærdede ruder kit på metalramme i vinduet. Løft på spartel håndtaget og fjern stykkerne af gamle putty. Arbejd din vej rundt om ruden, nysgerrige op og fjerne det gamle kit. Stop når spartel blade begynder at blive kedelig. Slib kniven med en fil igen, og fortsætte med at fjerne så meget af den gamle kit, som du kan.

•Heat op nogen putty resterende på metalramme med en varmepistol. Brug fingrene til at trække off blødgjort putty. Holde bevægelige varmepistol op og ned ad den metalramme, hvis der stadig er vinduesglas i det for at forhindre varme op i glas og sprængning det.

•Scrape metalramme igen med spartel til at fjerne enhver resterende kit. Børste væk eventuelle resterende rester fra den metalramme med en lille børste.

Tips & advarsler

  • Gøre et X på begge sider af glasset med afdækningstape, hvis vinduesglas er knæk mens du opvarmning putty. Derved forhindrer ruden fra brud.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com