Florida frugt sorter

May 13

Florida frugt sorter

Florida bringer op billeder af citron, grapefrugt og orange træer, men disse er ikke de eneste frugttræer, der vokser i tilstanden solskin. Med en længere vækstsæson fra September til maj og en varm, tropisk klima, er Florida gartnere velsignet med et mangfoldigt udvalg, når det kommer til at vælge frugter eller grøntsager til hjem eller kommerciel produktion.

Citrus

Florida er hjemsted for en lang række citrus træer herunder limefrugter, sour appelsiner, tangelos, appelsiner, citroner, grapefrugter og Satsuma. Sorter af appelsiner fundet i Florida omfatter navle appelsiner (tilgængelig fra oktober til December), Valencia appelsiner (tilgængelig fra marts til maj) og temple appelsiner (tilgængelig fra December til marts). Grapefrugt sorter fælles i hele Florida omfatter ruby red (tilgængelig fra oktober til marts), mørk rød (fra November til maj) og hvid grapefrugt (tilgængelig fra begyndelsen af oktober til April). Sorter af tangelos, frugter, der er en blanding mellem en tangeriner og grapefrugter, Orlando tangelos (tilgængelig i januar) og honeybell tangelos (fundet fra januar til februar). Tangeriner fundet i Florida omfatter sunburst (tilgængelig fra oktober til januar), dancy (i December eller januar), og honning tangeriner (fundet fra januar til April).

Stenfrugter

Florida er hjemsted for mange sorter af stenfrugter--frugter, der indeholder et hårdt hul i midten, omgivet af saftige kød--som ferskner, abrikoser, blommer, kirsebær og nektariner. Selvom disse frugter kræver en isnende periode at vokse og udvikle frugt, har den omfattende avlsprogram på University of Florida udgivet mere end 25 sorter af "lav chill" nektariner, blommer og ferskner, der udvikler frugt med et par timers nedkøling temperaturer. De fleste stenfrugter kræver godt afdrypning jord, der er lidt skrå for kold luft dræning. Fersken sorter, der producerer frugt i Floridas varme klima omfatter UFO, UFSun, Flordaprince, Flordabest, Gulfcrimson og Gulfcrest. Blomme sorter omfatter Gulfbeauty og Gulfrose, mens nektarin sorter omfatter UFQueen, Suncoast, Sunbest og Sunraycer.

Mango

En sommer frugt dyrket i Indien i mere end 4.000 år, mango ikke gøre deres vej ind i tilstanden solskin indtil 1833. Mango er opdelt i to hovedkategorier: indokinesiske og indiske. Dem i Floridian landskabet er af sorten indiske. Disse træer vokse fra 50 til 100 fod høj og bære farvestrålende frugt i sommermånederne. Træerne udføre godt når plantet langs de sydøstlige eller sydvestlige kyster i godt afdrypning jord udsat for fuld sol. Sorter omfatter Hougaard, Edward, Florigon, Julie, Van Dyke, Duncan og Graham.

Avocadoer

Importeres til Florida i 1833, avocadoer er opdelt i tre hovedkategorier: mexicansk, Guatemalas og vestindiske. Avocado træer vokser bedst i sydvestlige og sydlige kyster af staten, og trives i godt afdrypning jord udsat for fuld sol. Betragtes som evergreens, mister nogle sorter deres blade før blomstring. Anbefalede sorter i Florida landskab omfatter Donnie, Hall, Reed, Monroe, Nadir, Miguel og Hardee.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com