Wildflower Butterfly Bush

May 15

Wildflower Butterfly Bush

Butterfly bush eller buddlejia, nogle gange stavet buddleia, er en flerårig busk, der spirer pulserende klynger af rørformede-formede blomster. Dens blomstrer er generelt farvestrålende lilla, pink, blå og hvid og de producerer nektar, at sommerfugle ikke kan modstå. Tiltrække sommerfugle til haven med en wildflower butterfly bush.

Sommerfugle og nektar

Sommerfugle har tendens til at blive tiltrukket af planter med levende blomster, der indeholder et højt niveau af nektar, ligesom butterfly bush. De spiser typisk blade eller blomster, men gøre brug af nektar som mad og spiller en vigtig rolle i bestøvningen af blomsterne, som hjælper din have blomstre.

Beskrivelse

Butterfly bush er en løvfældende plante, hvilket betyder, at det mister sine blade hvert år i løbet af vinteren og det vokser tilbage i foråret. Denne hårdfør busk har rørformede-formede blomster, der vokser i tætte grupper langs en lang træagtige stængel, der buer opad. Bladene på denne plante vokse op til 12 inches i længden, er glat og grønne på top og hvid eller grå nedenunder.

Habitat

Wildflower sommerfugl buske er hårdføre planter, der er i stand til at blomstre i varme og kolde miljøer. De har tendens til at trives i områder, der modtager en masse af sollys og vil vokse i de fleste typer af jord, men foretrækker fugtig jord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com