Sådan får du en træ lugt ud af en kabine

May 28

En kabine giver en rustik levende stil, der inkorporerer udendørs elementer i opbygningen af hjemmet. Mens mange mennesker nyder fornemmelsen af en hyggelig træhytte, kan den faktiske træ lugt ofte være overvældende. For at holde kabinen fornøjelig, mens også at holde det fri for lugt, vil du bruge noget mild der trækker ud i træ lugt samtidig holde kabinen naturlige og kemikalie-fri. Mange luft luftfriskende sprays er fyldt med kemikalier og er ikke faktisk effektive til at slippe af med lugten.

Instruktioner

•Brug eddike som en luft frisk spray, der også slipper af lugt. Fyld en sprayflaske med lige dele vand og hvid eddike og tåge i hele kabinen, ligesom du ville gøre en luft frisk spray. Gentag dagligt efter behov indtil træ lugten forsvinder.

•Sæt skåle med eddike rundt i kabinen, fyldt med ca 1/2 kop hver hvid eddike. Dette vil naturligvis absorbere træ lugt uden brug af nogen form for kemikalier.

•Brug bagepulver som desodorisering agent. Igen, fylde et par skåle med ca 1/2 kop hver bagepulver og placere dem i nærheden af din kabine.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com