DIY gardinerne med øskner

August 31

DIY gardinerne med øskner

En grommet består af to metalringe, designet til at fastgøre sammen og styrke kanterne af et hul i stoffet, lærredet eller plast. Kunsten at vedhæfte dem til stof er let behersker og kan anvendes til andre projekter. Specialdesignet værktøjer til rådighed til en rimelig pris på håndværk butikker og hjem forbedring centre, gøre opgaven lettere, men værktøjerne er ikke afgørende. Denne DIY projekt virker til både gardiner og forhæng med mindre justeringer af vejledningen.

Instruktioner

•Measure afstand fra det punkt, hvor du vil hænge din gardinstang til bunden af vinduet casing, tilføje otte inches for hem i bunden og toppen, så dobbelt denne måling. Fold cut til måling stof fra ende til anden og skære den i halve.

•Heat din jern. For at gøre hems, lave en 1/8-inch fold på en klippe ende af stoffet og derefter stryge det flade. Gøre en 2-tomme fold med Strøget ende vender den forkerte side af stoffet og sikre hem med lige ben. Brug enten en symaskine eller nål og tråd til at sy sømmen lukket. Gentag på alle fire cut enderne af stoffet.

•Lay toppen af en af gardiner på en flad overflade og foranstaltning for grommet afstand langs den øverste kant. De bør være på mindst fire inches fra hinanden, men sørg for de er jævnt fordelt. Markere rum for øskner med en straight pin eller et stykke kridt.

•Sæt tyller. Lad stoffet æglæggende fladt og sætte halvdelen af grommet nedenunder og anden halvdelen over det markerede område. Sørg for den færdige side af ringen er på den side af forhænget, som vil stå i stuen. Brug en grommet værktøj til at klemme eller tryk på de to halvdele sammen. Hvis du ikke har en grommet værktøj, skal du bruge en hammer til forsigtigt trykke halvdele sammen.

•Brug saks eller et håndværk kniv til at skære stof i midten af ringen. Nogle grommet værktøjer vil gøre cut automatisk. Sørg for at fjerne alle stof inde i ringen, dannet af ringen. Vedhæfte resten af øskner efter samme procedure.

•Thread din gardinstang gennem øskner, og sørg for, de alle står over for samme retning og folderne lavet i tæppet falder på samme måde. Hæng forhænget.

Tips & advarsler

  • For fuld længde gardiner, måle fra toppen af vinduet på gulvet og bruge større tyller.
  • Bruge en skrot af stof til praksis knyttet en grommet før du bruger din cut til måling materiale.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com