Sådan installeres et hegn

June 3

Sådan installeres et hegn

Et nyt hegn forbedrer din ejendom og giver et mål for privatlivets fred og sikkerhed. Mens det er ikke svært at installere et nyt hegn, skal du følge bestemte retningslinjer for at gøre dit hegn niveau, robust og attraktive. Desuden, hvis du er ved at opbygge en fælles træ privatliv hegnet, kan du skal betjene magt håndværktøj. Den installation oparbejde skitseret her foregår i tre faser: opstille installation, jernbane installation og bestyrelsen installation.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale zoneinddeling myndighed til at finde ud af, hvilken nytte udbydere kan have servitutter i dit område. De vil besøge din ejendom og bruge flag eller spraymaling for at angive, hvor deres utilities er begravet. Hvis du skade et kabel eller rør, kunne du være ansvarlig for udgifter til reparation.

•Tag ud et hegn-building tillade (hvis det kræves i dit samfund) og sørg for du sætte hegnet på din ejendom. Hvis du er i tvivl, vil landet zoneinddeling bestyrelsen afgøre din ejendom linjer (mod gebyr). Være opmærksom højde restriktioner, når opbygge din hegn.

•Dig huller for din støtte stillinger til en dybde af mindst 30 inches i en 6-fods-høj hegnet. Standard post afstand for en træ privatliv hegnet er 8 fod, men konsultere tømmerhandlen hvis du bruger forskellige hegn materiale.

•Indstil hjørnet stillinger først. Dette er nødvendigt for at sikre din hegnet linje er selv. Bland kun mængden af beton du har brug for et hul ad gangen. Skovl et par inches af våd beton i bunden af hullet, og Placer posten. Spørg en assistent til at holde stillingen oprejst som du skovl beton i i siderne. Bringe niveauet for konkrete lidt over jordoverfladen og form en blid skråning fra post at tilskynde kloakering.

•Level indlæg før de konkrete sæt. Arbejde hurtigt, især hvis du vil angive stillingerne på en varm tør dag. De tør jord vil hurtigt leach fugt fra betonen. Bruge en tømrer niveau på alle sider af stillingen. Tillad betonen til at hærde på hjørnet indlæg før indstilling center indlæg.

•Tie en streng fra ydersiden af en post til ydersiden af de andre indlæg øverst, trækker det stramt. Denne streng vil fungere som din guide og det vil forblive på plads mens du resten af støtte stillinger. Placer center indlæg og sørg for, at hver post er niveau på alle sider, og at hver post knap rører strengen guide.

•Klippe og installere hegnet skinnerne. Skinnerne går på ydersiden af din støtte stillinger. Dette vil tillade dig at installere hegn brædder på ydersiden af skinnerne. Nogle boligejere foretrækker en glat look på indersiden af deres hegn, og de vende den proces, at sætte skinnerne på indersiden af stolperne. Selv om det gør en glat indvendig look, reducerer det sikkerhed som skinner på ydersiden af hegnet giver fodfæste for vordende ubudne gæster.

•Installer hegn brædder med galvaniserede skruer for at forhindre rust. Du kan købe hegn bord afstandsstykker, normalt i 1/4- og 1/2-inch intervaller. Installere den første hegn bord af hjørne post og oprette en anden sig ud for det modsatte indlæg. Kontroller hver hegn bord for plan og højde og derefter køre en streng linje fra toppen af et hegn bord til toppen af den modsatte hegn bord. Denne streng tjener som vejledning for at installere resten af bestyrelser; de vil bare næsten ikke røre strengen.

•Gentag med resten af bestyrelser, ved hjælp af afstandsstykkerne for at sikre de er jævnt fordelt. Når du når den endelige bestyrelse, skal du muligvis fjerne det og længdesnit passer Hvis rummet er mindre end standard board bredde. Skær kun det sidste bord, ikke et center bordet.

Tips & advarsler

  • Check for niveau efter installation af hver fem hegn brædder, og foretage justeringer.
  • Undgå at installere træ hegn brædder uden et minimum af mindst 1/4-inch plads imellem. Når cedertræ eller behandlede hegn brædder bliver våde, de svulme lidt, og uden mellemrum mellem brædderne, hegnet kan warp.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com