Årsagerne til sorte pletter på spejle

September 7

Årsagerne til sorte pletter på spejle

Spejle kan gøre dit hjem ser større og give det en elegant stil. Sorte pletter forårsaget af forkert pleje forringer disse accent stykker. Udnytte de reflekterende aspekter af et spejl skaber visuelle rum. Placere et spejl i dit hjem eller andre bygning, således at det afspejler en dejlig udsigt, ganger en arkitektonisk funktion eller et skattet tilhørsforhold appellen. Uanset om du har køber en vintage spejl eller du en ny en, ilearn hvordan at tage sig af det for at forhindre forværring eller fremkomsten af nye sorte pletter.

Fugt

Kontrollere dit spejl før du installerer det for at sikre, at ingen fugt på nogen af overfladerne, særlig opbakning. Dette sker på grund af ændringer i temperatur under forsendelse og kondens kan udvikle. Tør overflade og opbakning med en blød, fnugfri håndklæde og derefter lade det lufttørre grundigt. Over tid, kan fugt pletten ansigt i et spejl eller smuldre opbakning. Undgå at hænge dem i områder med høj luftfugtighed, som i nærheden af vand eller damp rør.

Vask områder udsat for udenlandske elementer, såsom vejsalt, fra spejl overflader. Gøre dette med en rengøringsklud mættet med varmt vand og vride det ud. Tør overfladen grundigt efter rengøring.

Kemikalier

Forekomsten af sorte pletter og linjer omkring spejle sker sjældnere nu end tidligere på grund af en forbedring af spejl belægninger. Brug handsker ved håndtering og hængende spejle til at beskytte spejlet fra kemikalier og beskytte dine hænder. Kemikalier og krop salte på dine hænder forårsage skade at opbakning, hvilket resulterer i sorte pletter. Ren spejle med varmt vand og en blød, fnugfri klud. Ved hjælp af et vindue cleaner også fungerer godt, men undgå at tillade Rengøringsassistent til pyt eller forblive på overflader i et par minutter. Forhindre puddling ved sprøjtning renere direkte ind på en klud, aldrig spejl overfladen. Undgå rengøringsmidler med en tung ammoniak base, det skader opbakning og spejl kanterne.

Temperaturændringer

Cykliske ændringer i temperatur forårsager sorte pletter på spejle. Undgå at gemme dem i udendørs eller uopvarmet områder. Dette resulterer i spejl overflader til kontrakten og udvide med ændringer i temperatur, dermed forårsager skader og grimme pletter.

Ventilation

Aldrig hænge din spejle flugter med en væg overflade, hvis du kan undgå det. Efterlader et lille mellemrum mellem spejlet og væg giver tilstrækkelig ventilation. Dette hjælper det at bo tørre i fugtigt vejr. (se ref 2 kugle 7 under Installation) Kystnære regioner i landet nuværende problemer med sølv opbakning på spejlet oxiderende og resulterer i sorte pletter, så det er især vigtigt at have tilstrækkelig ventilation i disse områder af landet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com