Jeg tømt min varmtvandsbeholder & nu det varme vand virker ikke

June 16

Tømning din vandvarmer hvert år er et vigtigt stykke af rutinemæssig vedligeholdelse du skal udføre på enheden for at forlænge dens levetid og sørg for det fungerer så effektivt som muligt. Over tid, sedimenter og rust kan bygge i tanken og lænse en tank vil slippe af med denne udenlandske materiale. Hvis du har tømt tanken og nu ikke får nogen varmt vand, bør du tjekke et par ting at se, om du ikke kan få det varme vand flyder igen, før du ringer i en servicetekniker.

Instruktioner

•Kontrollér kolde vandforsyning ventil til at se at du har genåbnet kolde indsugningen fører ind i vandvarmeren. Hvis ventilen har en rund knop, bør det slås med uret for at åbne ventilen. Hvis ventilen har en glat metal dørgreb, skal håndtaget parallelt til fjorden rør til ventilen skal være åben. Hvis du tænder på det varme vand i en hane og intet kommer, er dette en indikation, levering ventil blev aldrig genåbnet efter dræning af tanken.

•Tag metal plade på forsiden af din vandvarmer, hvis det er gas drives, og se gennem glaspanel om pilot lys er på. Hvis det er, vil du se en lille blå flamme. Hvis piloten er slukket, reignite pilot efter din enhed specifikke instrukser, som vil blive trykt på en mærkat på forsiden af vandvarmeren.

•Look på afbryderknappen, der leverer strøm til vandvarmer, hvis det er en elektrisk model, at se, hvis det blev udløst under vedligeholdelse proces. Indersiden af din elektrisk box bør nummererede og mærket så du kan let identificere, hvilke breaker er for vandvarmeren. Hvis afbryder er i positionen "Off", vend det på så vandvarmeren vil vende tilbage og begynde at varme vand.

•Kontrollér burner gas model ved at kigge gennem glaspanel og se, hvis brænderen på. Hvis det er, vil du se en stor blå flamme. Hvis brænderen ikke er på, kontrollere temperaturen indstilling på den enhed, som kan justeres ved at dreje store røde temperatur på forsiden. Hæve temperaturen indstillingen, indtil brænderen antændes. For at forhindre afbrænding nogen med varmt vand, bør indstillingen temperatur ikke overstige 120 grader Fahrenheit.

•Wait i en periode efter genopfyldning vandvarmeren, fordi det vil tage tid for de varmeelementer inde for faktisk varme vandet. Forvent ikke at have varmt vand minutter efter at dreje alt tilbage på. Den nøjagtige tid, det tager for en vandvarmer til at opvarme en tank vand varierer stærkt fra enhed til enhed. Vandvarmere kommer med forskellige størrelser brændere, og brænder størrelse afviger selvom den samlede vandbindingsevne er den samme. Jo større brænderen, de hurtigere resultater du vil se.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com