Hvordan at vokse store saftige tomater

June 17

Hvordan at vokse store saftige tomater

Intet smager helt så godt som hjemmedyrkede tomater. Hvis du aldrig har dyrket tomater, hvorfor ikke give det en chance? Det er nemt at dyrke tomater og du vil blive belønnet med de bedste tomater, du nogensinde har smagt!

Instruktioner

•Når du har dyrket din egen tomater, vil du aldrig ønsker en anden butik købte tomat. Store saftige hjem dyrket tomater er bedste!

• HVORDAN AT DYRKE TOMATER

FORBEREDE JORDENSpørg din lokale Planteskole for det bedste tidspunkt at plante en køkkenhave i dit område. Du bliver nødt til at sikre, at faren for frost er overskredet, og at vikarer ikke længere dukkert under 55 grader.

Et par uger før plantning forberede jorden. Jorden bør løsnes, hoed eller ideelt arbejdede med en rototiller. Økologisk mater skal tilføjes. Kompost eller styre gødning er ideel.

Hvis du har hårde lerjord, så du kan tilføje så sand eller alderen støv på jorden til at løsne det. Dette er virkelig ikke nødvendigt selv. Så længe tomater planter har tilstrækkelig sol og vand, vil de vokse.

•PICKING UD AF TOMATPLANTERPicking tomatplanter er sjovt! Der er så mange gode sorter, det er lidt svært ikke at gå amok. Jeg ved, jeg vil gerne prøve dem alle.

Tidlig pige tomatplanter er dybest set narre bevis. Hvis du aldrig har dyrket en tomat før så anbefale jeg varmt at gå med enten tidlige piger eller cherrytomater. Arvestykke tomater er sjov og hvis du har pladsen du skal give dem en prøve for.

Hvis du vil dyrke tomater i en beholder så kigge efter en gårdhave tomatplante eller bush forskellige.

Du skal udvælge dejlig sund, hårdfør flotte planter. Holde sig væk fra tynde planter. Gulfarvning eller plettet søger blade er et tegn på en usund plante. Holde sig væk fra planter, der er over overfyldt med flere planter i en container, sikker du ville få flere planter for dine penge, men disse planter kan tage længere tid at indhente og hvis du har en kort vækstsæson vil det ikke være det værd.

Du har også mulighed for at starte tomater fra frø. Dette er en mere økonomisk løsning, hvis du har planer om at have et stort antal planter. På den anden side, hvis du har en kort voksende periode eller er kort tid, gå videre en købe nogle planter!

•PLANTING TOMATERTomater har brug for masser af plads til at vokse. Plante tomater 2 fødder fra hinanden. Holde i sindet planterne har brug for nogle støtter eller stalking.

Grave et hul 10 + inches eller så dybt. Når jeg har høje planter, vil jeg tage nogle af de nederste blade fra anlægget og begrave den ekstra dybe plante. Hvis din hul ikke er dyb kan nok, og du ikke grave noget dybere så er det okay at plante tomatplante på sin side (som en "L").

Alle stilken, der er plantet (metro) vil udvikle rødder og vil hjælpe med at gøre en stærkere tomatplante, der kræver mindre vand.

Når tomatplanter er blevet plantet Sørg for at sætte bure omkring dem eller forfølge dem for støtte. Må ikke vente, indtil anlægget er stort, dens nemmeste at indføre støtte før er behov for støtte.

Vand du planter regelmæssigt og anvende en gødning efter behov.

Tips & advarsler

  • Det er nemt at installere en drypvanding system! Hvis du har en temmelig stor have eller har planer om at blive væk fra haven mens på ferie så overveje at installere en drypvanding system.
  • Ukrudtsbekæmpelse - jeg kan godt lide for at bruge 5-6 lag af avisen til ukrudtsbekæmpelse. Det er gratis og hjælper planterne bevarer fugten.
  • Hvis du bemærker bloom slutningen af vores tomater ligne de rådner op, derefter gå til din lokale apotek og få nogle kaliumchlorid. Tilføj 2 spsk til en haven sprøjte og fyld op med vand. Sprøjte ned alle dine planter godt. Gentag ugentligt, indtil problemet er væk.
  • Tomater er den kun spiselige del af tomatplante resten er giftige!

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com