Bed Bug Repellent Spray

June 18

Væggelus er en parasitisk insekt, der lever af blod fra en menneskers eller dyrs vært. Voksne væggelus er brun, oval-formede og flad. Æg og umodne væggelus er gennemskinnelig og vanskeligt at påvise ved øjet.

Bug Spray

Bed bugs reagerer ikke på almindelige, kommercielle bug spray. Insekter vil dø af alderdom inden fejl repellent dræber dem.

Sprøjtning din hud

Bug spray, som du lægger på din hud afvise ikke de modstandsdygtige blodsugere. Produkter indeholdende DEET, citronella olie eller geraniol er ikke designet til at dræbe insekter, men snarere, at blande sig med deres evne til at finde en vært. Disse sprays vil også kun være aktiv på din hud for omkring fire timer. Væggelus er mest aktive fra tre a.m. til fem a.m., flere timer efter du ville sandsynligvis have anvendt bug spray.

Professionel Sprays

Pesticidresistens er en enorm bekymring og en primær faktor i væggelus angreb. Bruge en spray som indeholder pyrethroid insekticider eller insekt vækstregulatorer (IGRs), som hydroprene kan bidrage til at dræbe insekter, eller i det mindste afbryde deres reproduktive cyklus.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com